Goedkope websites & webshops laten maken

Wie zijn wij? Wij zijn WordPress Webdesign Experts, een groep ambitieuze ondernemers met een moderne visie op het gebied van website ontwikkeling en online webdesign. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

WORDPRESS & MAGENTO E-COMMERCE OPLOSSINGEN

 

WORDPRESS WEBWINKELSMAGENTO WEBSHOPS

Professionele goedkope WordPress websites

ACTIE | WORDPRESS WEBSITES

VANAF €99,99 EX BTW

Met het Divi theme van Elegant Themes kunnen wij al vanaf €99,99 ex btw een mooie website voor u maken met een professioneel ontwerp.

Goedkope webwinkel oplossingen

WORDPRESS WOOCOMMERCE WEBSHOPS

VANAF €249,99 EX BTW

Goedkope webwinkels met hele mooie ontwerpen voor hele scherpe prijzen. Wij kunnen voor u al vanaf €249,99 ex btw een goede webshop maken inclusief de installatie van iDeal via www.sisow.nl of www.mollie.nl.

Professionele webwinkels

UW PROFESSIONELE MAGENTO WEBSHOP

VANAF €450,00 EX BTW

Wilt u graag op een professionele manier van start gaan met een webshop? Wij kunnen voor u al vanaf €450,00 ex btw een Magento community edition webshop maken inclusief de installatie van het Porto Theme van Envato.

WAT BIEDEN WIJ?

De Beste Oplossingen voor De Beste Prijzen

Wordpress

WordPress Websites

Wordpress
Webshop Oplossingen
Wordpress
Website Onderhoud
Wordpress
Website Promotie

KWALITEIT voor EEN GOEDE PRIJS

Wat doen wij voor u?

Wij richten ons volledig op het ontwerpen en bouwen van mooie website en webshop projecten tegen scherpe prijzen. Wij maken bij de ontwikkeling van onze websites gebruik van de nieuwste webdesign technologieën.

Websites

Onze websites onderscheiden zich van andere websites, omdat wij extra aandacht besteden aan een mooie lay-out. Voor de ontwikkeling van de websites maken wij gebruik van de nieuwste webdesign technologieën.

Webshops

Al vanaf €249,99 ex btw maken wij een mooie, professionele webshop voor u. Voor het ontwikkelen van de webshop maken wij gebruik van WordPress of Magento. Houd er wel rekening mee dat indien wij de website op de hosting van een derde moeten ulpoaden er €50 in rekening wordt gebracht.

Onderhoud 

Wanneer u weinig tijd en/of kennis heeft om uw website te onderhouden, doen wij dit graag voor u. Vanaf €20 ex. btw per uur onderhouden wij uw website. Uw website onderhoud kunt u uitbesteden, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Promotie

 Wilt u graag meer bezoekers op uw website of webshop? Wij helpen u graag met de online promotie van uw site. Dit doen wij door facebook- of twittercampagnes te voeren. Er zijn meerdere methodes die wij gebruiken voor de online promotie van uw website. Maak een afspraak, zodat wij samen kijken welk plan het best past bij uw business.

“Heel geduldig, goede uitleg, en hele scherpe prijzen. Ik ben er heel blij mee”
Guy Kawasaki

Alltop

8 ultieme Magento plugins

De 8  beste Magento-extensies voor je webwinkel Wanneer men een e-commerce platform creëert, denkt hij dat alleen de weergave van de producten, de prijzen en een betaaloptie genoeg is om het bedrijf te beheren. Maar dit is nog niet alles! Magento is een toonaangevend...

Lees meer

Welke zijn de meest verkochte producten online?

Wat zijn de meest verkochte producten online? De eerste helft van de strijd van het starten van een succesvolle webwinkel gaat om het vinden van de juiste producten. Velen zijn gemotiveerd om een webwinkel te starten, maar hebben geen flauw idee wat ze moeten...

Lees meer

20 Bekende Merken Die WordPress Gebruiken

20 Bekende Merken Die WordPress Gebruiken Het is geen geheim, grote merken zijn fan van WordPress! Uit een aantal overzichten heb ik een persoonlijke top 20 samengesteld van sites die gemaakt zijn met WordPress als basis. 1. The New York Times Company The New York...

Lees meer
CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

3 + 5 =

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube