VOORBEELDEN VAN MOOIE WORDPRESS WOOCOMMERCE WEBSHOPS

Prijzen vanaf €249,99 ex. btw


Wij ontwerpen en bouwen webshops met het Divi theme van Elegant Themes. Het Divi theme heeft honderden ontwerp mogelijkheden voor de bouw van WooCommerce WordPress webwinkels en op deze pagina vind u een overzicht van enkele mogelijkheden.

Voor voorbeelden van professionele Magento webshops kunt u op dit linkje klikken.

 

Juwelen Webwinkel


Een leuke Divi Theme ontwerp optie voor de ontwikkeling van een juwelen webwinkel. Wij kunnen dit theme ontwerp voor u configureren met ons basis WooCommerce webwinkel pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Mode Webshop


Een voorbeeld van een Divi Theme ontwerp optie voor online webwinkel voor de verkoop van mode gerelateerde artikelen. Wij kunnen dit ontwerp voor u configureren met ons basis WooCommerce webshop pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Handtassen webshop


Een Divi theme ontwerp optie voor een hele eenvoudige handtassen webwinkel. Heel geschikt voor ondernemers die een mooie webshop willen laten bouwen voor een beperkt aantal producten. Wij kunnen deze ontwerp optie voor u configureren met ons basis WooCommerce webshop pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Postkaarten Webshop


Een Divi theme ontwerp optie voor de online verkoop van postkaarten. Dit is een leuke kleine webshop met een heel mooi ontwerp. Deze ontwerp optie van het Divi theme kunnen wij voor u configureren met ons basis WooCommerce webshop pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Kruiden Webshop


Een hele stijlvolle webshop voor het online verkopen van kruiden. Deze webshop is het bewijs dat Divi ook ontwerp opties heeft voor ondernemers met luxe producten. Dit ontwerp is ook te vinden in ons basis WordPress WooCommerce pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Beauty & Wellness Webshop


Een vrolijke webwinkel ontwerp voor een webshop die beauty en wellness producten verkoopt. Deze ontwerp optie is heel overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Dit Divi Theme ontwerp kan met het basis WordPress webshop pakket van €249,99 ex. btw worden geconfigureerd.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Wooninrichting Webshop


Een mooi stijlvol ontwerp voor een wooninrichting webwinkel. Wij vragen een toeslag van €100,00 ex btw voor het configureren van dit Divi theme ontwerp met ons basis WordPress webshop pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Mode webshop

Een mooie ontwerp optie voor ondernemers die graag een beperkt assortiment kleding online willen verkopen. Wij kunnen met ons basis WooCommerce webshop pakket van €249,99 ex. btw zo een webshop voor u configureren.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Damesondergoed Webshop

Een leuke webshop voor de verkoop van damesondergoed. Een van de vele goede ontwerp keuzes van het Divi Theme van Elegant Themes. Wij kunnen dit ontwerp voor u configuren met ons basis webshop pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Wellness Webwinkel

Een leuke ontwerp keuze voor een Wellness webshop. Wij kunnen met ons basis WordPress WooCommerce pakket van €249,99 ex. btw een webwinkel voor u configureren met deze ontwerp.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

 

Originele Mode Webshop

Een hele leuke originele ontwerp optie van het DIvi Theme van Elegant Themes voor de bouw van een goedkope webshop. WIj kunnen deze ontwerp optie voor u configureren met ons basis WordPress Commerce pakket van €249,99 ex. btw.

Klik hier om de voorbeeld website te zien.

web beginnen

10 tips- Fashion webwinkel beginnen  Hoe begin ik een online boutique? Wel, die vraag is vaker gesteld. In deze blog leert u stap voor stap precies wat u moet doen, zodat u de droom om een mooie online winkel te beheren kunt vervullen.   Hoe start ik een...

Lees meer
CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

1 + 5 =

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube