Top 5 redenen, waarom u WordPress moet gebruiken

WordPress is een van de populairste Content Management Systemen (CMS) voor de bouw van uw website. Hiermee kunt u eenvoudig een website maken en onderhouden, zonder dat u technische kennis nodig hebt.

Waarom WordPress?

 

  1. WordPress is goedkoop en biedt heel veel mogelijkheden en vooral kwaliteit aan. De installatie en configuratie  gebeurd ook snel.

  2. Versimpelde SEO ook wel Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat uw website goed vindbaar is in zoekmachines als Google.

  3. Customization: Met duizenden themes en plugins om uit te kiezen, is het aanpassen van het ontwerp en de functionaliteit van WordPress websites ongelooflijk eenvoudig. Plugins zijn kleine uitbreidingen voor specifieke functies, een soort app dus eigenlijk. Met de ene plugin maakt u zonder technische kennis een mooi contactformulier, met de ander voegt u een printfunctie toe, of bijvoorbeeld social media knoppen.

Bij de bouw van WordPress websites zijn de plugins, die u nodig heeft voor de configuratie van uw functies, vaak gratis beschikbaar. Is dat even mooi?

 4. Gebruiksgemak: Heeft u niet zo veel met techniek? Geen nood! WordPress websites zijn gemakkelijk te gebruiken en up te daten. Het leukste van alles, u kunt ook met uw mobiel de website beheren.

5. Goede support: Er zijn heel veel WordPress programmeurs beschikbaar die u tegen betaalbare prijzen kunnen helpen bij het installeren van nieuwe functies of het oplossen van problemen. Door ons wordt elke vraag beantwoord. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk.  Als er iets aan de hand is met uw website en u weet niet waar het aan ligt, dan wilt u iemand kunnen bellen of mailen. Dan verwacht u ook een snel en goed antwoord. De echte Premium WordPress hostingproviders hebben dit goed geregeld. Kies ook daarom voor een kwalitatief hoogwaardige WordPress hostingprovider.

Overtuigd dat WordPress het systeem is waarop uw huidige (of nieuwe) website moet draaien? Wat meer duidelijkheid gekregen over wat WordPress nu eigenlijk is en hoe het werkt? Laat u vooral niet weerhouden om eventuele overige vragen bij ons neer te leggen. Neem contact met ons op en wij beantwoorden alle vragen.

Meer informatie