Amazing Divi Theme Plugins

De Beste Divi Theme Plugins 2020

Wanneer u de eigenaar bent van een Divi theme website of webwinkel wilt u natuurlijk dat uw website het goed. Op deze pagina vind u een overzicht van premium (betaalde) Divi plugins die de werken van uw website verder kunnen verbeteren.

DiviEngine – Divi Nitro

De Divi Nitro plugin verbeterd de laadsnelheid van uw Divi theme website. De configuratie vann deze plugin vereist bij grotere Divi theme websites wel wat tijd maar het installeren van deze plugin is zeker de moeite waard.

DiviEngine – Divi Mobile

De meerderheid van uw website bezoekers bezoeken uw website met een mobile device. Zorg ervoor dat uw website ook op een mobile device goed werkt. Deze premium (betaalde plugin) geeft u meer controle over de mobile weergave van uw website.

DiviEngine – Divi Mega Menu

Wanneer u subpaginas heeft in uw header menu kunt u de weergave van uw header menu verbeteren met de installatie van de Divi Mega Menu plugin. Deze premium (betaalde) plugin verbeterd het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van uw header menu.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

14 + 3 =