Selecteer een pagina

BESTAANDE WEBSITE

WordPress Menu

Heeft u een bestaande website en wilt u graag dat wij uw website uitbreiden, wijzigen of debuggen? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw website of webshop. Voordat wij u een prijsindicatie kunnen geven, moeten we weten welk type website u heeft, bijvoorbeeld WordPress, Magento of custom PHP. Daarnaast zullen we de kwaliteit van uw website onderzoeken. Ons uurtarief hiervoor is 25,- .

Werkwijze

Voordat wij uw website gaan aanpassen, zorgen  we voor een back-up van de website. Mocht er eventueel iets fout gaan bij het aanpassen van de website, dan kunnen wij altijd de back-up opnieuw installeren. Vervolgens maken wij een kopie van uw website, waar wij eerst de aanpassingen op zullen uitvoeren. Hierdoor blijft uw voormalige  website werken en loopt u geen gevaar dat uw website tijdelijk offline staat.

Magento 2 en WordPress plugin uitbreidingen

Wij kunnen het installeren van nieuwe plugins en/of extensies voor goed werkende Magento websites voor een scherpe prijs uitvoeren. De prijs zal afhankelijk zijn van het type plugin.

Magento 2 en wordpress bugs

Wanneer uw website niet goed werkt of wanneer wij wijzigingen moeten aanbrengen binnen WordPress plugins of Magento extensies, kunnen wij dit uitvoeren op basis van een uurtarief .

Custom PHP uitbreidingen en het oplossen van bugs

Custom PHP uitbreidingen en/of het oplossen van bugs voeren wij uit op basis van een uurtarief.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

12 + 15 =