Selecteer een pagina

Zoekmachine Optimalisatie

Wilt u een hoge ranking voor uw website in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing? Op de traditionele wijze trekt u veel bezoekers aan door websitepromotie. Dat is duur en tijdrovend. De nieuwe hype om veel bezoekers aan te trekken is zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO is een van onze specialiteiten. U heeft ons immers via een zoekmachine gevonden.

SEO is een opening naar vele bezoekers en heeft een beperkte investering nodig. Bij het SEO optimaliseren van uw website zal het een en ander komen kijken. Vaak moeten veel tot alle teksten herschreven worden. Het hoeft alleen niet zo duur te zijn als sommige bedrijven u voorschotelen. Wij kunnen u dit aanbieden op basis van een uurtarief of u kunt kiezen voor een van onze pakketten.

On Page SEO factoren

On-page SEO factoren zijn de factoren die specifiek op de pagina zelf staan. Interessante content zorgt dat gebruikers langer blijven op uw webpagina en op uw website als geheel. Daar heeft zoekmachine optimalisatie niets mee te maken. Ook zijn mensen altijd bereidt de tekst te delen als het interessant is. De zichtbare SEO aspecten die van invloed zijn op de google ranking zijn:

  1. Zoekwoorden
  2. Pagina titels
  3. Meta descriptions
  4. Url structuur
  5. Interne links
  6. SEO voor afbeeldingen

Off-page seo factoren

Naast on-page SEO factoren bestaan er ook off-page SEO factoren. Off-page zoekmachine optimalisatie heeft als doel zo populair mogelijk te worden op het internet. Bij off-page SEO factoren gaat het om de kwaliteit van de inkomende links en de daarbij horende linktekst of anchortext, het aantal inkomende links, autoriteit, geschiedenis, reputatie en shares op sociale media. Lokale factoren zijn daar onder andere genoemd. Ook hier geldt: hoe hoger de waarde, des te meer de SEO factor een rol speelt bij het resultaat in Google.

 

Zoekmachine Optimalisatie pakketten:

Brons pakket

€299,-  excl. btw per maand

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die werken op de regionale markt zonder zware concurrentie. Wij zorgen ervoor dat het backlink profiel van uw website elke maand wordt verbeterd. Dit doen wij door middel van linkbuilding op websites uit uw branche.

Zilver pakket

€499,- excl. btw per maand

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die afhankelijk zijn van Google voor het werven van nieuwe klanten. Wij zorgen ervoor dat het backlink profiel van uw website elke maand wordt verbeterd. Dit doen wij door middel van linkbuilding op websites uit uw branche. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf via social media gepromoot wordt. Wij plaatsen dagelijks berichten op populaire social media websites zoals Twitter, Facebook en Pinterest over uw bedrijf en eventuele activiteiten.

Goud pakket
€999,- excl. btw per maand

Wij zorgen ervoor dat het backlink profiel van uw website elke maand wordt verbeterd. Dit doen wij door middel van linkbuilding op websites uit uw branche. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf via social media gepromoot wordt. Wij plaatsen dagelijks berichten op populaire social media websites zoals Twitter, Facebook en Pinterest over uw bedrijf en eventuele activiteiten. Verder plaatsen wij elke week advertenties op Nederlandse advertentie- en forumwebsites. Ook zorgen wij voor het verzenden van een wekelijkse nieuwsbrief wanneer u deze aanlevert.

 

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

15 + 3 =