Goedkope

Magento 2 & WordPress Oplossingen

Magento sites vanaf €450 | WordPress sites vanaf €99,99

Met ons uur tarief van 25,- ex btw per uur kunnen wij voor een zeer betaalbare prijs professionele Magento 2 en WordPress websites voor u bouwen. U heeft de keuze uit 3 support level opties bij de uitvoer van uw project. 

Ticket support, 
Telefonische support, 
Support op locatie.

De support keuze die u maakt beïnvloedt de werkuren van uw project en uiteraard dus ook de kosten.

Meer informatie over onze web design support levels:

Ticket support is de perfecte support optie voor ondernemers die goed bekend zijn met WordPress of Magento 2. U communiceert tijdens de uitvoer van het project via ons ticketsysteem en hierdoor kunnen wij u project voor een heel scherp tarief uitvoeren.

Indien u vragen of opmerking heeft die u niet kunt uitleggen via ons ticket systeem kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via ons 0900 nummer dat een tarief heeft van 0.65 cent per minuut of support uren inkopen voor 25,- ex btw per uur.

Telefonische support biedt u als klant de optie om inbegrepen in het project een vooraf vastgesteld aantal telefonische support uren te ontvangen. Wij telefonisch of via Skype, Teamviewer of onze live chat applicatie u van dienst zijn met project gerelateerde vragen of training in het gebruik van uw website.

Wanneer u geen support uren over heeft en toch graag extra support wenst kunt u gebruik maken van ons 0900 nummer voor €0.65 per minuut of extra uren inkopen voor €25 ex btw.

Support op locatie biedt de perfecte oplossing voor ondernemers die weinig affiniteit hebben met het internet en computers of voor ondernemers die krap zitten qua tijd maar toch graag hun gemakkelijk hun input willen geven mbt de bouw van hun project. Wij komen voor een vooraf afgesproken aantal uren bij u langs op locatie voor de bouw van uw project.

Indien u na de afspraak op locatie onze developer nogmaals wilt laten langskomen kan dat tegen betaling van extra kosten. U kunt ook gebruik maken van onze telefonische support via ons 0900 nummer voor €0.65 per minuut of extra telefonische uren inkopen voor €25 ex btw.

 

WordPress Savers Package

 

WordPress Premium Package

 

WooCommerce Savers Package

 

WooCommerce Premium Package

 

Magento 2 Savers Package

 

Magento 2 Premium Package

WAT BIEDEN WIJ?

De Beste Oplossingen voor De Beste Prijzen

Wordpress

WordPress Websites

Wordpress
Webshop Oplossingen
Wordpress
Website Onderhoud
Wordpress
Website Promotie

KWALITEIT voor EEN GOEDE PRIJS

Wat doen wij voor u?

Wij richten ons volledig op het ontwerpen en bouwen van mooie website en webshop projecten tegen scherpe prijzen. Wij maken bij de ontwikkeling van onze websites gebruik van de nieuwste webdesign technologieën.

Websites

Onze websites onderscheiden zich van andere websites, omdat wij extra aandacht besteden aan een mooie lay-out. Voor de ontwikkeling van de websites maken wij gebruik van de nieuwste webdesign technologieën.

Webshops

Al vanaf €249,99 ex btw maken wij een mooie, professionele webshop voor u. Voor het ontwikkelen van de webshop maken wij gebruik van WordPress of Magento. Houd er wel rekening mee dat indien wij de website op de hosting van een derde moeten ulpoaden er €50 in rekening wordt gebracht.

Onderhoud 

Wanneer u weinig tijd en/of kennis heeft om uw website te onderhouden, doen wij dit graag voor u. Vanaf €20 ex. btw per uur onderhouden wij uw website. Uw website onderhoud kunt u uitbesteden, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Promotie

 Wilt u graag meer bezoekers op uw website of webshop? Wij helpen u graag met de online promotie van uw site. Dit doen wij door facebook- of twittercampagnes te voeren. Er zijn meerdere methodes die wij gebruiken voor de online promotie van uw website. Maak een afspraak, zodat wij samen kijken welk plan het best past bij uw business.

“Heel geduldig, goede uitleg, en hele scherpe prijzen. Ik ben er heel blij mee”
Guy Kawasaki

Alltop

8 ultieme Magento plugins

De 8  beste Magento-extensies voor je webwinkel Wanneer men een e-commerce platform creëert, denkt hij dat alleen de weergave van de producten, de prijzen en een betaaloptie genoeg is om het bedrijf te beheren. Maar dit is nog niet alles! Magento is een...

Lees meer

Welke zijn de meest verkochte producten online?

Wat zijn de meest verkochte producten online? De eerste helft van de strijd van het starten van een succesvolle webwinkel gaat om het vinden van de juiste producten. Velen zijn gemotiveerd om een webwinkel te starten, maar hebben geen flauw idee wat ze moeten...

Lees meer

20 Bekende Merken Die WordPress Gebruiken

20 Bekende Merken Die WordPress Gebruiken Het is geen geheim, grote merken zijn fan van WordPress! Uit een aantal overzichten heb ik een persoonlijke top 20 samengesteld van sites die gemaakt zijn met WordPress als basis. 1. The New York Times Company The New York...

Lees meer
CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

 

11 + 2 =