BESTAANDE WEBSITE

WordPress Menu

Heeft u een bestaande website en wilt u graag dat wij uw website uitbreiden, wijzigen of debuggen? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw website of webshop. Voordat wij u een prijsindicatie kunnen geven, moeten we weten welk type website u heeft, bijvoorbeeld WordPress, Magento of custom PHP. Daarnaast zullen we de kwaliteit van uw website onderzoeken. Ons uurtarief hiervoor is 20 euro.

WERKWIJZE
Voordat wij uw website gaan aanpassen, zullen we zorgen voor een back-up van de website. Mocht er eventueel iets fout gaan bij het aanpassen van de website, dan kunnen wij altijd de back-up opnieuw installeren. Vervolgens maken wij een kopie van uw website, waar wij eerst de aanpassingen op zullen uitvoeren. Hierdoor blijft uw oude website werken en loopt u geen gevaar dat uw website tijdelijk offline staat.

MAGENTO EN WORDPRESS PLUGIN UITBREIDINGEN
Het installeren van nieuwe plugins en/of extensies voor goed werkende Magento websites kunnen wij voor een scherpe prijs uitvoeren. De prijs is afhankelijk van het type plugin.

MAGENTO EN WORDPRESS BUGS
Wanneer uw website niet goed werkt of wanneer wij wijzigingen moeten aanbrengen binnen WordPress plugins of Magento extensies, kunnen wij dit op basis van een uurtarief uitvoeren.

CUSTOM PHP UITBREIDINGEN EN BUGS
Custom PHP uitbreidingen en/of het oplossen van bugs voeren wij uit op basis van een uurtarief.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
Nederland

BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

4 + 3 =