BESTAANDE WEBSITE

Heeft u een bestaande website en wilt u graag dat wij uw website uitbreiden, wijzigen of debuggen? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw website of webshop. Voordat wij u een prijsindicatie kunnen geven, moeten we weten welk type website u heeft, bijvoorbeeld WordPress, Magento of custom PHP. Daarnaast zullen we de kwaliteit van uw website onderzoeken. Ons uurtarief hiervoor is 20 euro.

 

WERKWIJZE

Voordat wij uw website gaan aanpassen, zullen we zorgen voor een back-up van de website. Mocht er eventueel iets fout gaan bij het aanpassen van de website, dan kunnen wij altijd de back-up opnieuw installeren. Vervolgens maken wij een kopie van uw website, waar wij eerst de aanpassingen op zullen uitvoeren. Hierdoor blijft uw oude website werken en loopt u geen gevaar dat uw website tijdelijk offline staat.

 

MAGENTO EN WORDPRESS PLUGIN UITBREIDINGEN

Het installeren van nieuwe plugins en/of extensies voor goed werkende Magento websites kunnen wij voor een scherpe prijs uitvoeren. De prijs is afhankelijk van het type plugin.

 

MAGENTO EN WORDPRESS BUGS

Wanneer uw website niet goed werkt of wanneer wij wijzigingen moeten aanbrengen binnen WordPress plugins of Magento extensies, kunnen wij dit op basis van een uurtarief uitvoeren.

 

CUSTOM PHP UITBREIDINGEN EN BUGS

Custom PHP uitbreidingen en/of het oplossen van bugs voeren wij uit op basis van een uurtarief.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
030-320 0922
 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 

 

KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 15:00

1 + 10 =