Magento 2 Freelancers

FREELANCE MAGENTO SPECIALIST

Bent u opzoek naar een Freelance Magento specialist met een brede kennis en ervaring op het gebied van e-commerce? Met ruim 2 jaar Magento ervaring en daar naast aan meer dan 35 webshops gewerkt te hebben zijn wij de functionaliteit van Magento volledig machtig.

Wij zijn gespecialiseerd in het coderen en het sneller en efficiënter maken van websites. Dat kunt u uiteindelijk terugzien in de kwaliteit van ons werk.

Welke diensten kunnen wij voor u verrichten?

  • Opzetten nieuwe webshop
  • Configureren van Magento webshops, denk hierbij aan BTW, verzendopties- en kosten, betaalmodules, multi-store configuraties etc
  • Template / design wijzigingen
  • Installeren en configureren van Magento extensies
  • Importeren van producten in Magento vanuit bijvoorbeeld een kassa systeem. Tevens ervaring met bulk import binnen Magento, 100.000 producten importeren binnen 15 minuten kan gemakkelijk
  • Optimaliseren van Magento met betrekking tot de snelheid
  • Koppelen van Magento aan affiliatie netwerken
  • Koppelen van Magento aan prijsvergelijkers zoals Beslist, Kieskeurig, Google shopping
  • SEO optimalisatie van een Magento webshop, bijvoorbeeld implementatie van zogenaamde “rich snippets”

Onze Magento developers hebben kennis van Magento 1.9 en Magento 2.0. U kunt ons inhuren op basis van een fixed price voor een project of op uurbasis voor het oplossen van bugs of het uitbreiden van uw webshop.

Wij hebben 3 Magento starters pakketten gemaakt voor ondernemers die graag een nieuwe Magento webshop willen laten maken. Dit maakt de keus makkelijker.

Wij treden in overleg met u over elk web development onderwerp voor wij beginnen met de volledige ontwikkeling. Vraag een offerte aan, u krijgt een volledig plan van aanpak /rapport voor uw website.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

 

5 + 8 =