Grafisch Ontwerp van logos & drukwerk

Een logo is een weerspiegeling van uw bedrijf. Het logo is vaak een van de eerste dingen die een klant ziet. Daarom is het zeer belangrijk dat u een duidelijk logo heeft welke uw doelgroep aanspreekt. Klanten moeten kunnen zien wat voor soort bedrijf het is. Bent u bijvoorbeeld een jong, hip bedrijf of bent u meer zakelijk en degelijk. Dit kan door een logo worden bekrachtigd. Kleuren spelen ook een belangrijke rol bij het ontwerpen van een logo. Het kan bijvoorbeeld extra kracht uitstralen, creativiteit of harmonie. Hoe het logo er uit komt te zien hangt helemaal af van uw wensen. Op basis van uw wensen zullen wij het logo voor u ontwerpen.

Drukwerk ontwerp

Naast logos kunnen wij ook flyers, folders, visitekaartjes en ander drukwerk voor u ontwerpen. Door te investeren in dit drukwerk kunt u extra reclame maken voor uw bedrijf en meer naamsbekendheid creëren. Dit drukwerk zullen wij ontwerpen op basis van het logo, zodat u een duidelijke en samenhangende huisstijl heeft en daardoor herkenbaar bent voor de klant.

 

Grafisch ontwerp prijzen

Een overzicht van onze tarieven voor grafisch ontwerp:

Clipart logo € 75,- exbtw

Digitaal getekend logo € 150,- ex btw

Visitekaartjes € 30,- ex btw

Briefpapier € 20,- ex btw

Enveloppen € 20,- ex btw

Flyer ontwerp (A5) € 60,- ex btw

Poster ontwerp (A3/A2) € 75,- ex btw

Poster ontwerp (A1/A0) € 100,- ex btw

Ons uurtarief voor grafisch ontwerp is € 30,- ex btw per uur, neem gerust even contact met ons op om uw project met ons te bespreken.

 

Logo voorbeelden

Een kleine presentatie van mooie logo voorbeelden die wij hebben ontworpen voor onze klanten. Zoals u dat ziet kunnen wij logos in meerdere stijlen ontwerpen. Wij helpen u ook graag bij het ontwerp van uw logo of huisstijl en u kunt ons altijd bereiken via onze live chat support functie, e-mail of ons even bellen wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden bij het ontwerp van uw logo of huisstijl.

 

 

 

E-MAILADRES
 
info@webdesign-studenten.nl
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POSTADRES
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

10 + 12 =