GRAFISCH ONTWERP VAN LOGOS & DRUKWERK


Een logo is een weerspiegeling van uw bedrijf. Het logo is vaak een van de eerste dingen die een klant ziet. Daarom is het zeer belangrijk dat u een duidelijk logo heeft welke uw doelgroep aanspreekt. Klanten moeten kunnen zien wat voor soort bedrijf het is. Bent u bijvoorbeeld een jong, hip bedrijf of bent u meer zakelijk en degelijk. Dit kan door een logo worden bekrachtigd. Kleuren spelen ook een belangrijke rol bij het ontwerpen van een logo. Het kan bijvoorbeeld extra kracht uitstralen, creativiteit of harmonie. Hoe het logo er uit komt te zien hangt helemaal af van uw wensen. Op basis van uw wensen zullen wij het logo voor u ontwerpen.

Wij zijn grafisch ontwerpers en hebben veel ervaring met het ontwikkelen van logos. Omdat wij weten hoe belangrijk een logo voor een bedrijf is, gaan wij door met de ontwikkeling van het logo tot u tevreden bent. Op deze pagina kunt u voorbeelden zien van de logos die wij hebben ontworpen voor eerdere klanten.

Drukwerk ontwerp

Naast logos kunnen wij ook flyers, folders, visitekaartjes en ander drukwerk voor u ontwerpen. Door te investeren in dit drukwerk kunt u extra reclame maken voor uw bedrijf en meer naamsbekendheid creëren. Dit drukwerk zullen wij ontwerpen op basis van het logo, zodat u een duidelijke en samenhangende huisstijl heeft en daardoor herkenbaar bent voor de klant.

Grafisch ontwerp prijzen

Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen voor de grafische ontwerpen.

€75,00 Logo ontwerpen
€50,00 Flyer ontwerpen
€75,00 Brochure ontwerpen
€50,00 Visitekaartjes

Logo voorbeelden

Een kleine presentatie van mooie logo voorbeelden die wij hebben ontworpen voor onze klanten. Zoals u dat ziet kunnen wij logos in meerdere stijlen ontwerpen. Wij helpen u ook graag bij het ontwerp van uw logo of huisstijl en u kunt ons altijd bereiken via onze live chat support functie, e-mail of ons even bellen wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden bij het ontwerp van uw logo of huisstijl.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
Nederland
BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 – 15:00

8 + 2 =