WORDPRESS MENU

WORDPRESS BLOG

DIENSTEN MENU

WORDPRESS LINKS

HOTEL WEBSITE LATEN MAKEN

Vanaf €600,00 ex btw

Vaak hebben kleine hoteliers niet het budget om voor tienduizenden euros een professionele website voor een hotel te maken. Dit betekend echter niet dat u geen goede website kunt laten bouwen voor uw hotel.

WordPress themes zijn vaak een hele goede optie voor hotels met een klein budget. Voor een paar honderd euro kunt u al een hele goede website kopen voor uw bedrijf.

 

Boeken en reserveren

Voor elk hotel is het natuurlijk heel belangrijk dat klanten gemakkelijk kunnen zien welke kamers nog vrij zijn op een datum en online kunnen reserveren en betalen voor een kamer. Deze functie word vaak in samenwerking met grote websites zoals Bookings.com, Agoda.com, Hotels.com, etc.

Na de bouw van uw website helpen wij u om uw website aan te sluiten op de reserveringssystemen van deze websites. Dat betekent dat uw klanten op uw website een reservering kunnen maken op uw website of op de website van een van de hotel boekingswebsites.

 

Zoekmachine optimalisatie en promotie

Hoteliers met hotels buiten de grote steden kunnen vaak heel effectief gebruik maken van zoekmachine optimalisatie bij de promotie van hun hotel. Een hoge ranking in Google betekent dat u goedkoop uw website kunt introduceren bij de bezoekers van uw website. Hierbij hoeft u geen gebruik te maken van dure advertenties op Google.

 

Voorbeelden van mooie WordPress hotel themes

Er zijn hele mooie WordPress themes beschikbaar voor de bouw van WordPress hotel websites. Hieronder vind u voorbeelden van themes die wij kunnen gebruiken bij de bouw van uw website.

 

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
TELEFOON
030-320 0922
POST ADRES
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp

11 + 7 =