KLEDING WEBSHOP LATEN MAKEN

€500,00 ex btw

Met WordPress en WooCommerce kunnen wij goedkoop een mooie kleding webwinkel voor u bouwen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot de functies en diensten die wij kunnen leveren bij de bouw van kleding webshops.

Een goede kleding webwinkel heeft een aantrekkelijke, professionele uitstraling en is overzichtelijk. Op deze manier is het voor de bezoekers van uw website makkelijk om de producten die zij zoeken terug te vinden. Dit is natuurlijk heel belangrijk. U wilt niet het risico lopen dat klanten geïrriteerd raken omdat zij niet kunnen vinden wat zij zoeken, met als gevolg dat ze naar de webshop van een concurrent gaan.

Welke functies zijn belangrijk bij een kleding webwinkel?

Wanneer u een kleding webshop laat maken is het heel belangrijk dat u goed nadenkt over de functies die u nodig heeft om op de juiste manier kleding online te verkopen. Wanneer u niet de juiste functies heeft op uw website kan dat op verschillende vlakken problemen opleveren, bijvoorbeeld wanneer de klant een aankoop wil doen of bij de verwerking van de bestelling.

Hieronder ziet u een overzicht van de functies waar u aan zou kunnen denken:

  • De optie dat gekozen kan worden voor een bepaalde maat
  • De optie dat gekozen kan worden voor een bepaalde kleur
  • De optie om 2 of meerdere producten als een setje te verkopen met korting

 

Kleding webshop module prijzenoverzicht

€ 99,99 ex btw voor een standaard WordPress installatie
€150,00 ex btw voor een WooCommerce plugin installatie & configuratie

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
TELEFOON
030-320 0922
POST ADRES
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp

9 + 3 =