Magento 2 Webwinkel

PAKKETTEN

Magento 2 Webshop LATEN MAKEN

Profiteer van onze promotie! Nu 50% korting bij aankoop van ons standaard Magento 2-pakket. U betaalt nu slechts € 450,00 excl. BTW voor ons starter Magento 2 webwinkelpakket in plaats van € 900,00 excl. BTW.

Wanneer u een Magento 2 webwinkel bij ons koopt bent u de eigenaar van de webwinkel en zijn er geen terugkerende abonnementskosten voor de bouw van uw winkel!

U kunt het  standaard Magento 2 pakket natuurlijk ook uitbreiden met extra functies en diensten.

Magento 2 Pakketten

 • Saver support
 • Premium support
 • Op locatie support

Basic

 • €450 – excl. BTW
 • €600 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Luma Theme
 • iDeal installatie

Standard

 • €700 – excl. BTW
 • €800 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie

Plus

 • €1200 – excl. BTW
 • €1400 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie

Magento 2 Diensten

Wij helpen u graag bij het beheer, onderhoud en de reparatie van uw Magento 2 webshop. Met ons uurtarief van € 25,- excl. btw kunnen wij voor zeer voordelige tarieven uw Magento 2 taken uitvoeren.

Magento 2 Onderhoud

Het technisch onderhoud van uw Magento 2 website zorgt ervoor dat uw webshop zonder problemen toegankelijk blijft voor uw klanten. Wij kunnen u op uurbasis uren basis of op basis van een onderhoudscontract van dienst zijn bij het technisch onderhoud van uw Magento 2 webshop.

Magento 2 Beheer

Wilt u graag uw productassortiment product assortiment beheren met CSV or XML bestanden? Wij helpen u graag als externe webmaster bij het beheer van de product-, content- en andere informatie van uw Magento 2 webshop.

Magento 2 Reparatie

Wanneer uw Magento 2 webshop problemen heeft kunnen wij deze voor u oplossen. Wanneer u een reparatie contract heeft met ons zijn wij ook beschikbaar in het weekend en feestdagen voor de reparatie van uw webwinkel.

Extensie Installatie

Wij kunnen u helpen met de installatie van additionele extensies in uw Magento 2 webshop. Het uitbreiden van de functies van uw webshop kan een positieve invloed hebben op uw omzet.

Magento 1 updaten naar Magento 2

Heeft u een operationele Magento 1 store die overgezet moet worden naar Magento 2? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de  mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Populaire Magento 2 Extensies

Wij kunnen natuurlijk uw standaard Magento webshop pakket ook verder uitbreiden met extra functies. Hieronder een overzicht van populaire Magento functies/extensies.

MAGENTO 2 WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento 2 groothandel webshop

Vanaf € 800,00 excl. btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento 2 mode webshop

Vanaf € 600,00 excl. btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten.

Magento 2 mobiele telefonie webshop

Vanaf € 1.000,00 excl. btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento 2 computer webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento 2 download webshop

Vanaf € 600,00 excl. btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento 2 Dropshipping Webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO 2 BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema’s voor 2019

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema’s voor 2019

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema's voor 2019 Magento staat er om bekend dat ze de drijvende kracht zijn achter miljoenen online marktplaatsen en webwinkels, vooral vanwege het robuuste en krachtige platform. Het bestaat uit robuuste en krachtige functies die...

11 Magento 2 extensies

11 Magento 2 extensies

Extensies, extensies en nog eens extensies. We houden allemaal van extensies, nietwaar? Dankzij extensies is Magento het meest gewilde en geprefereerde e-commerce framework wat ooit gemaakt is. Natuurlijk zijn er nog veel andere e-commerce frameworks die je kunt...

8 ultieme Magento plugins

8 ultieme Magento plugins

De 8  beste Magento-extensies voor je webwinkel Wanneer men een e-commerce platform creëert, denkt hij dat alleen de weergave van de producten, de prijzen en een betaaloptie genoeg is om het bedrijf te beheren. Maar dit is nog niet alles! Magento is een...

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop Een overzicht van hele mooie Magento themes die wij voor u kunnen installeren bij de bouw of restyling van uw Magento webshop. De kosten voor de aanschaf van deze themes liggen tussen de €50 en €100. Met een...

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016 Op deze pagina geven wij u een overzicht van mooie Magento webshops. Wanneer u een Magento webshop wilt laten maken voor uw bedrijf kunt u vaak al met een kleine extra investering een heel mooi theme kopen om uw webwinkel een...

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

1 + 8 =