Wij zoeken naar de geschikte extensies voor uw website en zullen deze installeren en configureren. Hierna wordt uw website getest.

INSTALLATIE VAN MAGENTO EXTENSIES

 

Wij zoeken naar de geschikte extensies voor uw website en zullen deze installeren en configureren. Hierna wordt uw website getest. Wij zullen nagaan of de installatie van de nieuwe extensies geen negatieve gevolgen hebben voor het functioneren van uw website.

Let op! Extensies zijn functies die door derden zijn gebouwd. Als website ontwikkelaars kunnen wij pas zien of een extensie goed werkt nadat deze is geïnstalleerd op uw website.

Wij adviseren u om alleen populaire extensies (die door duizenden anderen zijn gebruikt) of premium (betaalde) extensies te gebruiken voor uw website. Onbekende en niet-populaire extensies kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van uw website..

Een overzicht van populaire Magento extensies kunt u vinden op: http://codecanyon.net/category/plugins/magento-extensions

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

HOME
OVER ONS
ICT STUDENT

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR STUDENTEN
HOSTING PAKKETTEN

GRATIS WORDPRESS WEBSITE
BESTAANDE WEBSITE

AANLEVEREN WORDPRESS INFORMATIE
WERKWIJZE

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube