Koop uw eigen
Magento Webshop


TOT

50%

KORTING OP ONZE
MAGENTO WEBSHOPS

 

MAGENTO WEBSHOP LATEN MAKEN

Maak gebruik van onze actie! Nu 50% korting bij aankoop van ons standaard Magento pakket. U betaald nu tijdelijk maar €450,00 ex btw voor ons standaard Magento webwinkel pakket van €900,00 ex btw. Wanneer u een Magento webwinkel bij ons koopt bent u de eigenaar van de webwinkel en zijn er geen terugkerende abonnementskosten voor de bouw van uw winkel!

U kunt ons standaard Magento pakket natuurlijk ook uitbreiden met extra functies en diensten.

GOEDKOPE MAGENTO WEBSHOP

Met ons standaard Magento webshop pakket kunnen wij voor een hele scherpe prijs een mooie professionele webwinkel bouwen. Hieronder een overzicht van de functies en diensten die wij voor u uitvoeren bij aankoop van ons instap Magento pakket.

Magento Porto Theme

Wij installeren het premium Porto Magento theme voor u. Dit theme heeft 19 ontwerp mogelijkheden.

Ontwerp in uw huisstijl

Het ontwerp van het door u gekozen theme wordt herontworpen in uw huisstijl met de kleuren van uw huisstijl en het logo van uw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Uw website wordt zoekmachine vriendelijk gebouwd en ingericht. Na de bouw van uw Magento webshop kunt u gelijk beginnen met de off-page seo van uw site.

Smartphone & Tablet ready

Uw Magento shop past zicht automatisch aan, aan de schermgrootte van laptops, tablets en smartphones.

One page check out

Voor uw winkelmandje installeren wij de one page check out extensie om het betalen voor producten gemakkelijker te maken voor uw klanten.

Online betalingen ontvangen

Wij installeren de Sisow of Mollie extensie voor u waarmee u betalingen kunt ontvangen met iDeal, PayPal, Visa, MasterCard, GiroPay, MrCash, etc.
Z

Inrichten Magento store

Wij helpen u bij het inrichten van 25 productpagina’s, 10 tekst paginas en 5 blogartikel pagina’s van uw webwinkel. Ook helpen wij u bij het invoeren van de factuur, BTW en verzendkosten profielen.

Database optimalisatie

Wij voeren de Magento database optimalisatie instructies uit die ervoor zorgen dat de pagina’s van uw webshop sneller laden.

l

4 uren Magento training

Na de oplevering van de Magento shop geven wij u in 2 sessies van elk 2 uren een basis Magentotraining.

Uitgebreid overzicht functies standaard Magento pakket

DE GOEDKOOPSTE MAGENTO WEBSHOP

Er zullen zeker bedrijven zijn met een goedkopere prijs voor een Magento shop. Maar wanneer u de kwaliteit en de dienstverlening die wij u geven bij ons standaard pakket vergelijk met de prijs van onze concurenten zult u meteen merken dat wij gewoon de goedkoopste zijn voor ondernemers die graag een professionele Magento webshop willen maken.

ADDITIONELE MAGENTO WEBSHOP FUNCTIES

Wij kunnen natuurlijk uw standaard Magento webshop pakket ook verder uitbreiden met extra functies. Hieronder een overzicht van populaire Magento functies/extensies.

MAGENTO WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento groothandel webshop

Vanaf €800,00 ex btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento mode webshop

Vanaf €600,00 ex btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten

Magento mobiele telefonie webshop

Vanaf €1000,00 ex btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento computer webshop

Vanaf €750,00 ex btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento download webshop

Vanaf €600,00 ex btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento Dropshipping Webshop

Vanaf €750,00 ex btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

8 ultieme Magento plugins

De 8  beste Magento-extensies voor je webwinkel Wanneer men een e-commerce platform creëert, denkt hij dat alleen de weergave van de producten, de prijzen en een betaaloptie genoeg is om het bedrijf te beheren. Maar dit is nog niet alles! Magento is een toonaangevend...

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016 Op deze pagina geven wij u een overzicht van mooie Magento webshops. Wanneer u een Magento webshop wilt laten maken voor uw bedrijf kunt u vaak al met een kleine extra investering een heel mooi theme kopen om uw webwinkel een...

WordPress of Magento Webshop?

WordPress of Magento Webshop? Ja je lacht nu wel zeker, omdat je al deze stappen hebt doorlopen. En je denkt nu echt dat je ready bent om je webwinkel te bouwen. Zoals altijd is er een maar. Heb je wel nagedacht of je een WordPress of Magento webshop wil. Je hebt een...

Ondernemingsplan Voor Jouw Webwinkel

Ondernemingsplan voor uw webwinkel Mieke zit al jaren thuis en kan lekkere cupcakes bakken. In het begin deed ze dat alleen voor haar man, op romantische avonden. Maar nu wil ze er geld mee verdienen. Ze wil geen fysieke cupcake winkel openen, want die investering is...

20 Redenen Om Te Bloggen

20 Redenen om te bloggen Nog steeds krijg ik veel verbaasde blikken, wanneer ik mensen vertel dat het hebben van een blog het belangrijkste is voor een bedrijf, website of webwinkel.   Door de jaren heen bloggen veel steeds meer website- eigenaren, webwinkeliers en...

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube