Magento 2 Webwinkel

Magento 2 Webwinkel Laten Maken

Maak gebruik van onze actie! Nu 50% korting bij aankoop van ons standaard Magento 2 pakket. U betaald nu tijdelijk maar €450,00 ex btw voor ons starter Magento 2 webwinkel pakket van €900,00 ex btw. Wanneer u een Magento webwinkel bij ons koopt bent u de eigenaar van de webwinkel en zijn er geen terugkerende abonnementskosten voor de bouw van uw winkel!

U kunt ons standarter Magento 2 pakket natuurlijk ook uitbreiden met extra functies en diensten.

Magento Pakketten

 • Saver support
 • Premium support
 • Op locatie support

Basic

 • €450 – excl. BTW
 • €600 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Luma Theme
 • iDeal installatie
 • Ticket support

Standard

 • €600 – excl. BTW
 • €800 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie
 • Ticket support

Plus

 • €1200 – excl. BTW
 • €1400 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie
 • Telephone support & training

Magento 2 Diensten

Wij helpen u graag bij het beheer, onderhoud en de reparatie van uw Magento 2 webshop. Met ons uur tarief van €25.- ex btw per uur kunnen wij voor zeer voordelige tarieven uw Magento 2 taken uitvoeren. 

Magento 2 Onderhoud

Het technisch onderhoud van uw Magento 2 website zorgt ervoor dat uw webshop zonder problemen toegankelijk blijft voor uw klanten. Wij kunnen u op uren basis of op basis van een onderhoudscontract van dienst zijn bij het technisch onderhoud van uw Magento 2 webshop. 

Magento 2 Beheer

Wilt u graag uw product assortiment beheren met CSV or XML bestanden? Wij helpen u graag als externe webmaster bij het beheer van de product-, content- en andere informatie van uw Magento 2 webshop. 

Magento 2 Reparatie

Wanneer uw Magento 2 webshop problemen heeft kunnen wij deze voor u oplossen. Wanneer u een reparatiecontract heeft met ons zijn wij ook beschikbaar in het weekend en feestdagen voor de reparatie van uw webwinkel. 

Extensie Installatie

Wij kunnen u helpen met de installatie van additionele extensies in uw Magento 2 webshop. Het uitbreiden van de functies van uw webshop kan een positieve invloed hebben op uw omzet. 

Magento 1 updaten naar Magento 2

Heeft u een operationele Magento 1 store die overgezet moet worden naar Magento 2? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag die mogelijkheden die wij u kunnen bieden met u. 

ADDITIONELE MAGENTO WEBSHOP FUNCTIES

Wij kunnen natuurlijk uw standaard Magento webshop pakket ook verder uitbreiden met extra functies. Hieronder een overzicht van populaire Magento functies/extensies.

MAGENTO WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento groothandel webshop

Vanaf €800,00 ex btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento mode webshop

Vanaf €600,00 ex btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten

Magento mobiele telefonie webshop

Vanaf €1000,00 ex btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento computer webshop

Vanaf €750,00 ex btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento download webshop

Vanaf €600,00 ex btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento Dropshipping Webshop

Vanaf €750,00 ex btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema’s voor 2019

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema’s voor 2019

Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema's voor 2019 Magento staat er om bekend dat ze de drijvende kracht zijn achter miljoenen online marktplaatsen en webwinkels, vooral vanwege het robuuste en krachtige platform. Het bestaat uit robuuste en krachtige functies die...

11 Magento 2 extensies

11 Magento 2 extensies

Extensies, extensies en nog eens extensies. We houden allemaal van extensies, nietwaar? Dankzij extensies is Magento het meest gewilde en geprefereerde e-commerce framework wat ooit gemaakt is. Natuurlijk zijn er nog veel andere e-commerce frameworks die je kunt...

8 ultieme Magento plugins

8 ultieme Magento plugins

De 8  beste Magento-extensies voor je webwinkel Wanneer men een e-commerce platform creëert, denkt hij dat alleen de weergave van de producten, de prijzen en een betaaloptie genoeg is om het bedrijf te beheren. Maar dit is nog niet alles! Magento is een...

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop

Magento Ontwerp Opties Voor Uw Nieuwe Magento Webshop Een overzicht van hele mooie Magento themes die wij voor u kunnen installeren bij de bouw of restyling van uw Magento webshop. De kosten voor de aanschaf van deze themes liggen tussen de €50 en €100. Met een...

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016

De Beste Magento Webshop Themes Van 2016 Op deze pagina geven wij u een overzicht van mooie Magento webshops. Wanneer u een Magento webshop wilt laten maken voor uw bedrijf kunt u vaak al met een kleine extra investering een heel mooi theme kopen om uw webwinkel een...

CONTACT!

Do you want to use our services? Then contact us without obligation! We are happy to help you with setting up a new website or webshop, maintenance and promotion.

 

E-MAIL ADDRESS
 
info@webdesign-studenten.nl
 
PHONE
 
020-894 3813 
 
MAILING ADDRESS
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

VAT # NL135018468B02
Chamber of Commerce # 73810169

 

OFFICE HOURS

 

from Monday till Friday
9:00 AM - 3:00 PM

 

2 + 6 =

Meer informatie