Trainingen

Cursussen

Webdesign Trainingen verzorgt op meerdere locaties in Nederland leuke WordPress website beheer, Magento website beheer,  internet promotie en cloud gebruik cursussen en workshops voor beginners en gevorderden.

Het zelf kunnen onderhouden en promoten van uw website of webshop heeft natuurlijk veel voordelen. Het is niet alleen stukken goedkoper om zelf uw website te kunnen beheren maar vaak ook veel sneller en efficiënter. U weet immers precies wat u wilt en u hoeft dat niet verder te vertellen aan een webdesigner.

Wij verzorgen 1 en 2 daagse cursussen en workshops en zijn heel flexibel met de cursus locaties. Naast onze standaard locaties in Amsterdam, Breda, Purmerend kunnen wij ook onze workshop locatie aanpassen aan uw wensen wanneer er daarvoor genoeg animo is.

Voor meer informatie over de cursussen, cursus locaties en beschikbare datums kunt u klikken op een van de onderstaande cursussen.

Divi theme – Website maken
€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een uw eigen WordPress website van +/- 5 pagina’s. Na afronding van de workshop heeft u een werkende WordPress website en heeft u geleerd hoe u deze zelf kan beheren.

Divi theme – Webshop maken
€400,00 ex btw
+/- 16 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een WordPress webshop. Na de workshop heeft u een werkende WordPress webshop en heeft u geleerd hoe u deze zelf kan beheren, hoe u uw product CSV kunt beheren en hoe u uw product CSV zelf kunt uploaden naar uw webwinkel.

Magento 2 Webshop Product Beheer
€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop leert u hoe u het product management van de productinformatie van uw Magento webshop kunt uitvoeren. Hoe u uw verzendkosten en belastingtarieven kunt instellen en wijzigen. En hoe u bestellen die binnen komen in uw webwinkel kunt beheren.

Eten & Drinken

Tijdens de workshops is er dagelijks 1 uur pauze voor de lunch. De kosten voor de lunch zijn inbegrepen in de kosten van de cursus. Voor en na de lunch heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis hapjes en drankjes.

 

Sandwiches

Wij zorgen voor meerdere sandwich opties voor vegetarisch en niet vegetarische broodjes. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze voor de cursus doorgeven.

 

Dranken

Naast koffie en thee kunt u ook een keuze maken uit meerdere frisdranken tijdens de training waar u gratis gebruik van mag maken.

 

 

E-MAILADRES
 
info@webdesign-studenten.nl
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POSTADRES
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

6 + 6 =