WordPress Plugin Installatie

 

WORDPRESS PLUGIN INSTALLATIE

Wilt u extra functies toevoegen aan de standaard functies van uw website? Dit kunnen wij voor u doen. Wij zoeken naar de geschikte plugins voor uw website en zullen deze installeren en configureren. Hierna wordt uw website getest. Er wordt nagegaan of de installatie van de nieuwe plugins geen negatieve gevolgen hebben voor het functioneren van de website.

Let op! Plugins zijn functies die door derden zijn gebouwd. Als website ontwikkelaars kunnen wij pas zien of een plugin goed werkt nadat deze is geïnstalleerd op uw website. De kosten voor het installeren van plugins variëren per plugin.

Wij adviseren u om alleen populaire plugins (die door duizenden anderen worden gebruikt) of premium (betaalde) plugins te gebruiken voor uw website. Onbekende en niet-populaire plugins kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van uw website.

Een overzicht van populaire WordPress plugins kunt u vinden op https://wordpress.org/plugins/browse/popular/

 

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
Nederland

BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

13 + 2 =