WordPress Portfolio

01

AV Advies

AV Advies heeft een website met een mooi portfolio met de geboden diensten. De website beschikt niet over een webshop. Dit is uiteraard wel mogelijk.

02

Mevip

Mevip is een mooi voorbeeld van een eenvoudige kleine website voor het tentoonstellen van uw diensten.

03

ARIENNE woningmarketing

ARIENNE woningmarketing beschikt over een stijlvolle website voor het presenteren van diensten en een portfolio met voorbeelden van eerdere prestaties.

04

Raack

De website van Raack bestaat uit één pagina en een blog en spreekt dankzij het vele beeldmateriaal voornamelijk in beelden.

05

Rijschool Soeradj

Rijschool Soeradj biedt informatie over rijlessen en tarieven en beschikt over een gemakkelijke doorklik naar de inlogpagina van het CBR.

06

Rob Wesseling

De website van Rob Wesseling biedt informatie over zijn diensten op verschillende pagina’s in eenzelfde opmaak. De achtergrond van de pagina beschikt over parallax scrolling, een mooi effect.

07

Rich Cosmetics

Deze eenvoudige website bestaat uit verschillende pagina’s waarbij er op elke pagina gekozen is voor dezelfde opmaak, maar een andere opbouw, passend bij de getoonde informatie.

08

Freedom Love & Joy

De website van Freedom Love & Joy is een eenvoudige, statische pagina waarbij alle benodigde informatie weergegeven wordt op enkele pagina’s. Ook is er een ingebouwd contactformulier voor klanten.

09

Learn Filipino

Learn Filipino is een voorbeeld van een meer uitgebreide website met veel informatie. Er is gebruik gemaakt van verschillende tekstvakken en een opmaak die de website visueel aantrekkelijk maakt.

10

OCTOPUS Bouw

OCTOPUS Bouw beschikt over een statische website. Een website als deze is een visitekaartje voor uw werk en geeft voldoende informatie, zonder dat u er veel onderhoud aan heeft.

11

The Devil Himself

Een website kan in allerlei soorten en maten gemaakt worden in opbouw en opmaak. The Devil Himself spreekt tot de verbeelding dankzij gebruik van kleur, lettertype en goed afgestemde tekst.

12

IST FlightTraining

De website van IST FlightTraining biedt veel informatie voor (toekomstige) klanten. Biedt u een ervaring aan uw klanten? Een website als deze is wellicht een goed voorbeeld voor u.

13

Van der Borg OnderWIJS

Voldoende informatie verstrekken, maar ook een bepaalde sfeer uitstralen? De website van Van der Borg OnderWIJS is een mooi voorbeeld. Veel info en visueel aantrekkelijk.

13

Your Hardware Repair

Een voorpagina met overzicht van en informatie over de aangeboden diensten en op de andere pagina’s is een webwinkel geïntegreerd. Een mooie optie als u dienst en verkoop wilt combineren.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

4 + 7 =