wij kunnen ook WordPress plugins installeren voor een mooie prijs,

 

WORDPRESS PLUGIN INSTALLATIE

Wilt u extra functies toevoegen aan de standaard functies van uw website? Dit kunnen wij voor u doen. Wij zoeken naar de geschikte plugins voor uw website en zullen deze installeren en configureren. Hierna wordt uw website getest. Er wordt nagegaan of de installatie van de nieuwe plugins geen negatieve gevolgen hebben voor het functioneren van de website.

Let op! Plugins zijn functies die door derden zijn gebouwd. Als website ontwikkelaars kunnen wij pas zien of een plugin goed werkt nadat deze is geïnstalleerd op uw website. De kosten voor het installeren van plugins variëren per plugin.

Wij adviseren u om alleen populaire plugins (die door duizenden anderen worden gebruikt) of premium (betaalde) plugins te gebruiken voor uw website. Onbekende en niet-populaire plugins kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van uw website.

Een overzicht van populaire WordPress plugins kunt u vinden op https://wordpress.org/plugins/browse/popular/

 

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 - 15:00

HOME
OVER ONS
ICT STUDENT

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR STUDENTEN
HOSTING PAKKETTEN

GRATIS WORDPRESS WEBSITE
BESTAANDE WEBSITE

AANLEVEREN WORDPRESS INFORMATIE
WERKWIJZE

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube