06 85463975 info@gofke.nl

Magento 2 Webwinkel Pakketten

AL VANAF €450,- ex btw

Wij kunnen voor u al vanaf €450 ex btw een professionele Magento 2 store opzetten. Onze basis pakketten zijn bedoeld voor ondernemers die goedkoop willen starten met een Magento 2 winkel.

Voor het goedkoop opzetten van een Magento 2 winkel kunt u een keuze maken uit 3 pakketten. U kunt een keuze maken voor tussen het Luma of Porto theme. En u kunt ook een keuze maken voor telefonische projectcommunicatie of ticket projectcommunicatie bij de bouw van uw website.

Een overzicht van onze Magento 2 pakketten

Basic Standard Plus
Saver pakketten prijs €450 – €625 – €1200 –
Theme Luma Theme Porto Theme Porto Theme
Aantal tekst pagina’s 10 10 15
Aantal product pagina’s 30 30 30
Aantal categorie’s 6 8 10
Aantal sub categorie’s 5 10 12
XML Sitemap ja ja ja
Robot.txt ja ja ja
Product CSV Nee ja ja
MailChimp ja ja ja
Cookie Policy ja ja ja
Tawk to Nee ja ja
PDF Factuur Nee ja ja
Instagram Nee ja ja
Mollie/Sisow ja ja ja
BTW configuratie ja ja ja
Verzendkosten (vast) 3 landen 5 landen 10 landen
Gratis Vezenden boven Nee ja ja
Post.nl Nee Nee ja
Email configuratie Nee ja ja

One page checkout

(bsscommerce.com)

Nee Nee ja
SEO ja ja ja
Favicon Nee ja ja
Attributes 10 15 20
Attribute sets Default Default+2 Default+5
E-mail templates Default Default Default
Custom 404 error page Nee ja ja
Bestelling verwijderen Nee Nee ja
Google shopping feed Nee Nee ja

 

Z

Verzendkosten

Bij Magento 2 heeft u bij het invoeren en configureren van uw verzendkosten meerdere opties. De gebruikelijke opties zijn:

Z

Verzendkosten invoeren per product

Magento 2 heeft een standaard optie om per product de verzendkosten in te voeren. Deze functie zit automatisch inbegrepen in de prijs van alle Magento 2 winkels.

Z

Fixed rate (Vaste verzendkosten per land)

U kunt per land een vast bedrag aan verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag kan ook €0,00 zijn bij gratis verzenden.

Z

Shipping cost conditions (Verzendkosten regels)

U kunt het voor uw klanten ook aantrekkelijk maken om producten in uw Magento 2 webshop te kopen door gratis verzenden boven een X bedrag aan te bieden. Dit is een shipping condition of verzendkosten regel. Er zijn bij Magento 2 meerdere shipping conditions mogelijk.

Z

Shipping cost feed

Courier en logistieke bedrijven zoals Post.nl, DHL, UPS en Fedex bieden Magento 2 extensies aan waarmee u site de verzendkosten real time kunnen ophalen. Hierdoor weet u dat u nooit zelf geld hoeft toe te leggen voor het betalen van de verzendkosten.  

Z

Additionele Magento 2 verzendkosten extensies

U kunt indien gewenst de verzendkosten functies van uw website uitbreiden met additionele Magento 2 extensies. Hieronder vind u een overzicht van populaire Magento 2 verzendkosten extensies.

Z

Taalkeuze

De standaard taal van het Magento 2 e-commerce pakket is Engels. Magento 2 heeft gratis vertaal files en deze files kunnen worden gebruikt om een Magento 2 site te vertalen naar een nieuwe taal. De vertaling is echter niet altijd 100% perfect en sommige labels en website boodschappen worden niet meegenomen. Deze blijven na de standaard vertaling in het Engels.

Hiervoor is het nodig om labels en berichten custom (opmaat) te vertalen. Hiervoor kunnen wij extra kosten in rekening brengen wanneer dit niet is inbegrepen in uw pakket.

Z

SEO setup

Wij doen inbegrepen in de prijs van de pakketten ook de basis SEO setup voor u van uw Magento 2 store. Wij geven alle afbeeldingen de juiste filename, image description, image alt en image tekst. Ook voeren wij voor uw tekstpagina’s de url extensie naam, browser title en de meta content in. Daarnaast configureren wij ook uw XML sitemap en robots.txt. Voor alle tekstpagina’s voeren wij ook de H1 en indien die er is de H2 tag in.

Wij verwachten wel van u dat u de teksten voor het invoeren van de bovenstaande informatie op een overzichtelijke manier aanlevert.

Z

Simpel en configurable products

Wanneer u producten heeft met maten en/of kleuren en/of materiaalkeuze etc. maakt u gebruik van configurable products. Een configurable product is een product dat bestaat uit meerdere producten. Wanneer u bijvoorbeeld t shirts verkoopt in 2 kleuren en 2 maten heeft u 4 simple products die samen worden gevoegd tot 1 configurable product. U heeft dan dus 5 producten in uw Magento product beheer.

Product #

Maat

Kleur
1

Medium

Zwart

2

Medium

Wit

3 Large

Zwart

4 Large

Wit

5 Configurable product met maat en kleur selectie optie  
Z

Magento 2 CSV opties

Een CSV bestand is in principe een Microsoft Excel bestand waar u informatie kunt invoeren en deze informatie kan dan in 1 keer worden upgeload naar de website. Dit kan ervoor zorgen dat u sneller de informatie van u site kunt beheren.

CSV files kunnen gebruikt worden voor het beheer van productinformatie, verzendkosten en klanteninformatie.

Wanneer u gebruik maakt van attributes en attribute sets moeten de velden van het standaard Magento 2 CSV bestand worden aangepast.

Z

Attributes & Attribute sets

Magento 2 productpagina’s zijn opgebouwd uit attributes. Attributes zijn informatie verleden met informatie die bij het product horen. Dit kunnen maattabellen, kleuren, materiaalkeuze of andere opties zijn. Attributes zorgen ervoor dat u uw Magento 2 store gemakkelijk kunt aanpassen aan de producten die u verkoopt.

De attribute set functie zorgt ervoor dat u attributes kunt bundelen. Dit betekend dat u maar 1x uw attribute informatie hoeft in te voeren en daarna kunt u deze gemakkelijk importeren naar uw producten. Dit bespaart enorm veel tijd.

Niet inbegrepen in uw pakket

Bij de bouw van uw website zijn de hierna volgende zaken niet inbegrepen in de prijs van uw pakket:

  • Het schrijven of corrigeren van uw website teksten.
  • Het verbeteren of croppen (op maat knippen) van uw product foto’s
  • Het photoshoppen van slider of andere afbeeldingen op de website
  • Het instellen/configureren van uw VPS of Magento 2 hosting pakket indien deze niet voldoet aan de eisen.
  • Aanmelden en configuratie van uw Google Shopping account. Binnen de prijs van het pakket zijn wij verantwoordelijk voor de installatie van de extensie en het aansluiten van uw account op de website.
  • Het aanmaken van e-mailadressen op de hostingserver van een derde.