06 85463975 info@gofke.nl

Goedkope MAGENTO 2 webwinkel laten maken

Onze ervaren Magento 2 developers maken al vanaf €450,- ex btw een operationele Magento 2 webwinkel.  Wij helpen u ook graag met het onderhoud, debuggen of uitbreiden van uw Magento 2 shop!

Magento 2 Webwinkels

Uurtarief €30,- ex btw
Luma theme aanbieding €450,- ex btw
Porto of Ultimo  theme aanbieding €650,- ex btw
Onderhoudscontracten vanaf €150,- ex btw

Onze portfolio. Naar de portfolio pagina

Donsje

 

Een Magento 2 webwinkel ontwikkeld met het Porto theme met een custom child theme ontwerp. Wij kunnen goedkoop een Magento 2 webshop voor u maken met een op maat ontworpen ontwerp.

Brasil Coffee

 

Een Magento 2 webwinkel met een standaard Porto theme ontwerp. Wij kunnen al vanaf €625,- ex btw een mooie professionele Magento 2 webwinkel voor u maken. Een overzicht van de standaard Porto theme ontwerpen.

Witjes Diensten

 

Een voorbeeld van een goedkope Magento 2 webwinkel met een mooi minimalistisch standaard Porto theme ontwerp. Een goede Magento 2 webshop hoeft u geen duizenden euro’s te kosten. Dat kan al vanaf €625,- ex btw.

Magento 2 problemen

Uurtarief €25.- ex btw

Bent u opzoek naar een betaalbare optie voor het oplossen van problemen op uw Magento 2 webwinkel? Ons team van Magento 2 experts helpt uw graag bij het oplossen van problemen op uw Magento 2 webwinkel.

Magento 1 naar Magento 2

Vanaf €999,- ex btw

Wij helpen u graag bij het overzetten van uw oude Magento 1 webwinkel naar Magento 2. De goedkoopste optie bij de migratie is het overzetten van alleen de productinformatie en de instellingen van de oude webshop. U kunt er echter ook voor kiezen om ook uw klanteninformatie en orderinformatie te migreren.

Magento 2 Beheer

Wilt u graag uw productassortiment product assortiment beheren met CSV or XML bestanden? Wij helpen u graag als externe webmaster bij het beheer van de product-, content- en andere informatie van uw Magento 2 webshop.

Magento 2 GIT

Wanneer u de functies en het ontwerp van uw Magento 2 website blijft uitbreiden en verbeteren is het gebruik van GIT heel belangrijk. Onze developers kunnen uw website installeren in CPanel GIT, GITLab of GITHub. 

Dit geeft u een extra stukje security en maakt het oplossen van problemen een stuk gemakkelijker voor developers.

Magento 2 CSV

Wanneer u meerdere simple en configurable products heeft in uw webshop is het vaak gemakkelijker om het product informatiebeheer van uw Magento 2 webshop met een CSV bestand uit te voeren. Dit geeft u meer overzicht en bespaard enorm veel tijd. 

Onze Magento 2 developers kunnen al vanaf €30.- ex btw een custom CSV sheet voor u configureren. Neem ook een kijkje naar onze gratis templates.

Magento 2 Onderhoud

Het technisch onderhoud van uw Magento 2 website zorgt ervoor dat uw webshop zonder problemen toegankelijk blijft voor uw klanten. Wij kunnen u op uurbasis uren basis of op basis van een onderhoudscontract van dienst zijn bij het technisch onderhoud van uw Magento 2 webshop.

Magento Marketplace

De officiële Magento 2 website voor de aankoop van extensies en themes.

Magento Community

Het officiële Magento 2 informatie forum voor vragen en gratis support.

MAGENTO 2 WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento 2 groothandel webshop

Vanaf € 800,00 excl. btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento 2 mode webshop

Vanaf € 625,00 excl. btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten.

Magento 2 mobiele telefonie webshop

Vanaf € 1.000,00 excl. btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento 2 computer webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento 2 download webshop

Vanaf € 625,00 excl. btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento 2 Dropshipping Webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO 2 BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

Tips voor het beheren van Magento 2 CSV sheets in Excel

Tips voor het beheren van Magento 2 CSV sheets in Excel

04FEB, 2023Hoe u de SEO van uw Magento 2-winkel kunt verbeteren en meer verkeer kunt genererenZoekmachineoptimalisatie (SEO) is cruciaal voor elke e-commerce website om verkeer te genereren en de verkoop te verhogen. In dit artikel zullen we enkele essentiële tips...

Voordelen van GIT in Magento 2 webshop codemanagement

Voordelen van GIT in Magento 2 webshop codemanagement

31JAN, 2023Waarom GIT belangrijk is bij het beheren en ontwikkelen van Magento 2 webshopsHet gebruik van GIT in de codebeheer van Magento 2 webshops biedt tal van voordelen aan ontwikkelaars en ondernemers. Hieronder worden enkele van deze voordelen besproken....

Magento 2 Informatie

Magento 2 Extensie

Easy Maintenance Mode Page extensie Magento 2

 

Backorder extensie Magento 2

 

 Easy Order Prefix extensie Magento 2