06 85463975 info@gofke.nl

Voor veel winkeliers met een klein budget is het indienst van een HBO ICT student als Magento 2 webmaster de perfect oplossing

Werken met een Magento 2 webshop is een uitdaging voor veel ondernemers. Het beheer van een webshop vraagt veel tijd en aandacht en veel winkeliers met een fysieke winkel hebben deze tijd en aandacht niet over. Dit betekent dat de productcatalogus van de webshop verouderd en verkeerd is en dat dit leidt tot verlies van omzet. Het indienst nemen van een ZZPer of parttimer voor het beheer van de webshop is vaak financieel onmogelijk.

Een oplossing voor dit probleem is het aannemen van een ICT-student. ICT-studenten zijn bereid om voor lagere tarieven te werken en hebben vaak een frisse kijk op ecommerce. Ze kunnen helpen bij het bijhouden van de productcatalogus en de webshop up-to-date houden, zodat deze aantrekkelijk blijft voor klanten. Dit zal de winstgevendheid van het bedrijf verbeteren en uiteindelijk leiden tot groei.

De taken van een ICT-student kunnen onder meer het bijhouden van productinformatie, het toevoegen van producten en categorieën, het bewerken van productbeschrijvingen en het beheer van beeldmateriaal. Ze kunnen ook helpen bij het verbeteren van de zoekfunctie en het verhogen van de conversie.

Het is belangrijk om een ICT-student te kiezen die goed is opgeleid en die ervaring heeft met Magento 2. U kunt zoeken naar studenten die een opleiding hebben gevolgd in ICT en e-commerce of op zoek gaan naar studenten die al enige ervaring hebben opgedaan met het beheer van webshops.

In conclusie, het aannemen van een ICT-student voor het beheer van uw Magento 2 webshop is een slimme zet die de winstgevendheid van uw bedrijf kan verbeteren. Het geeft u de tijd en aandacht om uw fysieke winkel te beheren, terwijl de webshop up-to-date blijft en aantrekkelijk is voor klanten.

Nieuw in onze blog

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

1 + 14 =