06 85463975 info@gofke.nl

GRATIS PROMOTIE WEBSITE

 Wij genereren verkoop leads voor uw bedrijf. Dit houdt in dat wij nieuwe, potentiële klanten kennis laten maken met uw diensten en/of producten. Dit doen wij op basis van no cure no pay. Op deze manier heeft u alle voordelen van de goede promotie voor uw bedrijf zonder de risico van een investering!
Wilt u graag meer klanten werven voor uw bedrijf? Dit kan eenvoudig en snel met een goede en professionele website. Hierin willen wij u graag ondersteunen! Wij zijn gespecialiseerd in het binnenhalen van verkoopleads.

 

HOE WERKT HET?

Wij bouwen gratis voor u een website en promoten deze online. Deze promotie gaat onder andere met behulp van social media. Binnenkomende offerteaanvragen sturen wij door naar u en wij ontvangen dan per offerteaanvraag een vast bedrag. De hoogte van dit bedrag wordt vooraf met u vastgesteld.
Wij hanteren het principe van no cure no pay. Dit betekent dat u ons pas betaald wanneer u van ons een lead ontvangt.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?

Wij vragen u om teksten en informatie over uw diensten aan te leveren. Wij geven u de instructies voor wat wij precies van u nodig hebben. Met deze teksten zullen wij uw website vormgeven. Ook kunt u aan ons doorgeven wanneer u bepaalde acties aanbiedt aan uw klanten. Dit kunnen wij gebruiken om uw website te promoten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten hangen af van uw branche. Het is voor ons bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker om klanten te werven voor een glazenwassersbedrijf dan klanten voor een advocatenbureau. De kosten voor het werven van klanten voor een advocaat liggen daardoor dus hoger. Wij maken vooraf met u een afspraak over de kosten.

 

KOMT U HIERVOOR IN AANMERKING?

U komt in aanmerking voor dit aanbod wanneer:
U in Nederland bekend bent bij de Kamer van Koophandel.
De tarieven van uw diensten concurrerend zijn op uw marktveld.
U zelf deze diensten levert.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website om met ons te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.