06 85463975 info@gofke.nl

Werkwijze

ALGEMEEN

Ons bedrijf werkt volgens een low budget model. Dit betekend dat onze tarieven zeer scherp zijn. Dit ziet u bijvoorbeeld aan ons uurtarief van €20,- ex. btw. Dit is in vergelijking met andere bedrijven erg laag. Om dit uurtarief laag te houden, werken wij op de volgende manier.

Virtueel kantoor

Wij werken virtueel waardoor wij geen kantoorkosten hebben. Echter, wanneer u ons graag wilt ontmoeten of wilt dat wij bij u op locatie werken, is dit ook mogelijk. Wij brengen u hiervoor reiskosten in rekening en verhogen het uurtarief naar €25,- ex. btw. De kosten voor het ontmoeten of werken op locatie factureren wij vooruit.

Communicatie

De communicatie bij de uitvoering van onze projecten doen wij telefonisch, via e-mail en via Skype.

Betalingen

Wanneer de kosten van een project verdeeld worden over meerdere facturen, vragen wij van u dat u niet wacht op de uiterste datum van betaling. Wanneer u dit wel doet zullen wij wachten op de betaling van de openstaande factuur voordat wij doorgaan met de uitvoer van het project.

WEBSITES

Om de ontwikkeling van websites en webshops efficiënt te laten verlopen, werken wij op de volgende manier.

Prijzen & Tarieven

Nieuwe projecten kunnen wij uitvoeren voor een vaste projectprijs. Het uitbreiden en verbeteren van bestaande websites of het oplossen van problemen in bestaande websites doen wij over het algemeen op basis van ons uurtarief. Bestaande websites zullen wij eerst onderzoeken en testen op kwaliteit van de website. Voor dit onderzoek zullen wij kosten in rekening brengen. Als uit het onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de website goed is, kunnen we een projectprijs met u afspreken.

Betalingen

Websites en webshops factureren wij, afhankelijk van de projectprijs, in 2 keer of meerdere keren. Voor aanvang van het project spreken wij het facturatieschema met u af.

Demo website

Wanneer u gebruik maakt van Divi of Atom ontwerpen voor uw website, kunnen wij vrijblijvend een demo homepagina voor u ontwerpen. Wanneer u akkoord gaat met de demo, ontvangt u van ons de factuur voor de aanbetaling. Nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen, beginnen wij met het project.

:

Uploaden van content

Als extra service zullen wij voor onze klanten een vooraf afgesproken aantal tekstpagina’s en foto’s uploaden. Dit is een additionele dienst. Wanneer de website af is, maar u bent nog niet klaar met het aanleveren van uw content, sturen wij u alvast de factuur. Wanneer u de gehele content naar ons heeft verstuurd, zullen wij dit alsnog gratis voor u uploaden. Het is van belang dat u de content op de juiste manier bij ons aanlevert.

>

Uploaden van product informatie

Aan het begin van het project spreken wij met u af hoeveel producten wij voor u zullen uploaden. Hierbij is het van belang dat u de productinformatie volgens de gemaakte afspraken aanlevert. Indien dit niet lukt vanwege bijvoorbeeld tijdsgebrek, kunnen wij dit ook tegen betaling voor u doen.

EXTRA WERKZAAMHEDEN

Wanneer u tijdens de uitvoer van uw project het project wilt laten uitbreiden met extra functies of werkzaamheden, dan is dit mogelijk. Wij zullen u de factuur voor de additionele werkzaamheden sturen. Na ontvangst van de betaling voeren wij deze werkzaamheden voor u uit.

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

3 + 3 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons