06 85463975 info@gofke.nl

GOEDKOPE MAGENTO 2 FREELANCER

Magento 2 Freelance Diensten – Uurtarief €25.- ex btw

Onze Magento 2 experts kunnen goedkoop voor u aan de slag met het uitvoeren van Magento 2 taken op freelance basis. Normaal gesproken kan dat op locatie, maar met de Covid pandemie proberen wij taken, indien mogelijk, virtueel uit te voeren.

Onze freelancers kunnen ook op whitelabel basis voor uw klanten goedkoop projecten en taken uitvoeren.

Magento 2 Portfolio Voorbeelden. Voorbeelden van goedkoop uitgevoerde projecten

Donsje

 

Een Magento 2 webwinkel ontwikkeld met het Porto theme met een custom child theme ontwerp. Wij kunnen goedkoop een Magento 2 webshop voor u maken met een op maat ontworpen ontwerp.

Brasil Coffee

 

Een Magento 2 webwinkel met een standaard Porto theme ontwerp. Wij kunnen al vanaf €625,- ex btw een mooie professionele Magento 2 webwinkel voor u maken. Een overzicht van de standaard Porto theme ontwerpen.

Witjes Diensten

 

Een voorbeeld van een goedkope Magento 2 webwinkel met een mooi minimalistisch standaard Porto theme ontwerp. Een goede Magento 2 webshop hoeft u geen duizenden euro’s te kosten. Dat kan al vanaf €625,- ex btw.

FREELANCE MAGENTO 2 PROGRAMMEURS

Uurtarief €25.- ex btw

Heeft u dringend een Magento 2 programmeur nodig voor het uitvoeren van een Magento 2 taak? Onze Magento 2 programmeurs kunnen goedkoop voor u aan de slag met ons uurtarief van €25,- ex btw. Onze freelance Magento 2 programmeurs zijn op locatie en virtueel beschikbaar voor het uitvoeren van Magento 2 gerelateerde taken.

FREELANCE MAGENTO 2 WEBMASTER

Uurtarief €25.- ex btw

Voor veel bedrijven is het hebben van een fulltime inhouse Magento 2 webmaster niet mogelijk. Wij kunnen u als externe webmaster ondersteunen bij het beheer en onderhoud van uw Magento 2 webwinkel. Deze taken kunnen wij op adhoc basis goedkoop uitvoeren voor maar €25,- ex btw per uur.

FREELANCE MAGENTO 2 ONTWERPER

Uurtarief €25.- ex btw

Een goed website ontwerp zorgt ervoor dat uw klanten een brand herkennen in uw website. Dit zorgt ervoor dat u klanten terugkeren op uw webwinkel voor follow on verkopen. Onze ontwerpers kunnen al vanaf €150,- ex btw per pagina custom Magento 2 grafische ontwerpen en uitvoeren in Magento 2 child themes.

Magento Marketplace

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Magento Community

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.