Selecteer een pagina

MARKTPLAATS WEBSITE LATEN MAKEN

Vanaf €600,00 ex btw

Een advertentie website is een goede optie voor ondernemers die graag online geld willen verdienen met een kleine investering. Marktplaats clone websites voor nichemarkten zoals een hondenmarktplaats, kattenmarktplaats of marktplaats website voor borduren kunnen ervoor zorgen dat u uw investering snel terug kunt verdienen met advertentie en banner inkomsten.

Wij helpen u graag met het opzetten van een nieuwe advertentie website, u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of gratis advies. Met ons uur tarief van €25,- ex btw kunnen wij goedkoop een goede marktplaats website voor u bouwen voor een betaalbare prijs. 

WordPress advertentie (Marktplaats) websites

Met WordPress kunnen wij snel, en dus goedkoop, hele mooie advertentie websites maken. De kosten voor het bouwen van een advertentie website starten bij ons vanaf €600,00 ex btw plus de kosten van een premium WordPress classified theme. De kosten voor zo een theme zijn €40 tot €60.

Voor dat bedrag maken wij een advertentie website voor u die 100% operationeel is.

  • Bezoekers kunnen advertenties plaatsen op de site
  • Advertenties kunnen gratis of tegen betaling worden geplaats
  • U kunt via www.sisow.nl of www.mollie.nl online bedrag ontvangen met iDeal, PayPal en credit cards
  • U kunt zelf categorieën en subcategorieën aanmaken
  • U kunt advertenties banners van derden op uw site plaatsen
  • Adverteerders krijgen een eigen user account voor het beheren van hun advertenties

Vertalen naar het Nederlands

Het standaard WordPress advertentie website pakket word in het Engels opgelevert. Wanneer u de site graag in het Nederlands wilt laten vertalen kan dat. Voor het vertalen gebruiken wij de WordPress WPML plugin. Het vertalen van een Marktplaats website naar het Nederlands kost €200 ex btw.  

Google Maps installatie

U kunt wanneer dat wilt ook de Google Maps distance locator API installeren in uw site. Hiermee kunnen de bezoekers van uw advertentie website de locatie van de adverteerders op een Google Map zien. Voor de installatie van deze API functie heeft u een premium Google account nodig. De kosten voor de configuratie van deze functie zijn €100 ex btw.

Functies op maat laten bouwen

Wilt graag specifieke functies laten inbouwen in uw WordPress advertentie website? Of wilt u de standaard functies van WordPress aanpassen? Neemt contact met ons op om de kosten van maatwerk oplossingen met ons te bespreken. 

WordPress advertentie website themes

Hieronder mooie voorbeelden van WordPress advertenties websites themes. U kunt een keuze maken uit deze themes voor de bouw van uw Marktplaats website.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

4 + 8 =