020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Magento 1 naar Magento 2

Wij bieden goedkope oplossingen aan voor het migreren van Magento 1 naar Magento 2. Magento 1 wordt niet meer ondersteund met updates en patches en dat betekent dat u het risico loopt dat uw website bugs kan krijgen of gehackt kan worden.

Veel bedrijven vragen duizenden euro’s voor het het updaten van Magento 1 naar Magento 2, bij ons kan dat vaak al voor minder dan €2000,- ex btw voor websites zonder premium Magento extensies.

Werkwijze Magento 1 naar Magento 2 upgrade

 

  1. Gebruikte extensies en productstructuur van de oude site in kaart brengen
  2. Het grafisch ontwerp, de functieverwachtingen en informatie die verhuisd moet worden in kaart brengen
  3. Uw ontvangt een projectomschrijving document met een overzicht van onze verantwoordelijkheden binnen het project.  
  4. Wij gaan aan de slag met het verhuizen van uw Magento 1 webwinkel naar Magento 2.

Magento 1 / 2 Migratie kosten

De kostprijs voor het verhuizen van een Magento 1 webwinkel naar Magento 2 is gebaseerd op de volgende zaken:

  1. Van welk theme gaat u gebruik maken? Gaat u gebruik maken van een default theme of moet er een child theme gemaakt worden?
  2. Heeft u premium Magento 1 extensions op de oude site die opnieuw gekocht moeten worden voor de nieuwe Magento 2 website?
  3. Welke informatie wilt u verhuizen naar de nieuwe Magento 2 webshop? De productinformatie, gebruikersinformatie, oude bestellingen, verzendkosten of BTW tarieven? Wanneer u de kosten van de migratie laag wilt houden kunt u het verhuizen van informatie het beste beperkingen tot alleen de productinformatie.
  4. Heeft u simple products of configurable products op uw website? Gebruikt u alleen default attributen of ook custom attributen en attribute sets?

 

De migratie analyse en het maken van een migratieplan kost bij ons €50,- tot €75,- ex btw.  In dit plan beschrijven wij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw website succesvol te migreren van Magento 1 naar Magento 2.