06 85463975 info@gofke.nl

Magento 2 Extensie Winkel

Wij hebben meerdere Magento 2 extensies ontwikkeld voor de verkoop. U kunt deze extensies op onze website kopen of of de site van Envato Codecanyon. We zijn er trots op dat wij maandelijks nieuwe Magento 2 extensies toevoegen aan onze Magento 2 webwinkel.

Wij zijn ook beschikbaar voor het opmaat ontwikkelen van extensies voor uw website.

Backorder extensie Magento

 

Bied klanten de mogelijkheid om producten die niet op voorraad zijn in uw winkel te kopen. Een goede manier om meer omzet te maken met uw online winkel.

Easy Maintenance Mode Page extensie Magento 2

Het verkeerd aanleveren van projectinformatie kan leiden tot vertragingen en irritatie binnen het project. Om dit te voorkomen hebben wij een overzicht gemaakt van hoe u het beste de informatie voor de bouw van uw WordPress project kunt aanleveren.
Neem even de tijd om de informatie te bekijken en neem gerust even contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Easy Maintenance Mode Pop Up extensie Magento 2

Deze Magento 2 extensie zorgt ervoor dat uw klanten op de front end van uw webwinkel een alert pop up zien met een countdown klok en de melding dat uw site tijdelijk voor onderhoud onbereikbaar zal zijn.

Easy Order Prefix extensie Magento 2

 

Met deze Magento 2 extensie kunt u een prefix (letter) toevoegen voor uw factuurnummer. Hiermee kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen facturen van meerdere verkoopkanalen.

HTML Sitemap extensie Magento 2

Met onze Magento 2 HTML sitemap extensie kunt u gemakkelijk een HTML sitemap toevoegen aan uw Magento 2 winkel.

New Order Notification extensie Magento 2

 

Deze Magento 2 extensie stuurt een email naar een of meerdere beheerders wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt op de website. Onze extensie zorgt ervoor dat u snel kunt reageren op binnenkomende bestellingen.

Product Page Image Position CSV extensie Magento 2

 

Met onze Magento 2 extensie kunt u de positie en volgorde van uw productfotos in de productpaginas instellen via een CSV bestand. Hiermee kunt u uw site een professionelere uitstraling geven.