06 85463975 info@gofke.nl

Online verkoop diensten

Wilt u graag producten online verkopen? Wij kunnen u op commissiebasis helpen bij de online verkoop van uw producten. Wij zetten voor uw producten een professionele webshop op en promoten uw producten op dropshipping basis. Hiervoor brengen wij u een percentage van 5% tot 15% van de omzet in rekening afhankelijk van de producten die wij voor u verkopen.

Hoe Komt U In Aanmerking

Wij selecteren potentiële dropshipping partners op basis van de volgende criteria:

U beheert een winkel, groothandel of fabriek.

U heeft goed beeldmateriaal van uw producten.

U heeft een omschrijving van uw producten.

U heeft een Nederlandse of Belgische KvK inschrijving.

Uw producten hebben concurrerende prijzen.

Taakverdeling

Wij zetten voor uw bedrijf een webwinkel op, waarbij wij alle kosten voor het ontwikkelen, inrichten, hosten en promoten van de webshop voor onze rekening nemen. U ontvangt online de betalingen van de verkopen op uw bankrekening en stuurt na ontvangst van de betaling de producten onder uw bedrijfsnaam naar de klant. Eventuele disputen met de klant die betrekking hebben op de verkopen dient u zelf op te lossen.

Hoe Kunnen Wij Beginnen

U dient bij ons de producten in die wij voor u online moeten verkopen.
Wij kijken of de prijs/kwaliteit verhouding van de producten concurrerend is.
U levert de productinformatie aan (foto’s en productomschrijvingen).
Wij zetten de webshop op en beginnen met de promotie van de webshop.
Wij zetten voor uw bedrijf een webwinkel op, waarbij wij alle kosten voor het ontwikkelen, inrichten, hosten en promoten van de webshop voor onze rekening nemen.
U ontvangt online de betalingen van de verkopen op uw bankrekening en stuurt na ontvangst van de betaling de producten onder uw bedrijfsnaam naar de klant. Eventuele disputen met de klant die betrekking hebben op de verkopen dient u zelf op te lossen.