06 85463975 info@gofke.nl

Cursussen

Webdesign Trainingen verzorgt op meerdere locaties in Nederland leuke cursussen en workshops voor beginners en gevorderden over WordPress website beheer, Magento website beheer, internet promotie en cloud gebruik.Het zelf kunnen onderhouden en promoten van uw website of webshop heeft natuurlijk veel voordelen. Het is niet alleen stukken goedkoper om zelf uw website te kunnen beheren maar vaak ook veel sneller en efficiënter. U weet immers precies wat u wilt en u hoeft dat niet uit te leggen aan een webdesigner.
Wij verzorgen 1- en 2-daagse cursussen en workshops en zijn flexibel met de cursuslocaties. Naast onze standaard locaties in Amsterdam, Breda en Purmerend kunnen wij ook onze locatie aanpassen aan uw wensen wanneer er voldoende animo is.
Voor meer informatie over de cursussen, locaties en beschikbare datakunt u klikken op een van de onderstaande cursussen

Divi theme – Website maken

 

€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van uw eigen WordPress website van +/- 5 pagina’s. Na afronding van de workshop heeft u een werkende WordPress website en heeft u geleerd hoe u deze zelf kuntbeheren.

Divi theme – Webshop maken

€400,00 ex btw
+/- 16 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een WordPress webshop. Na de workshop heeft u een werkende WordPress webshop en heeft u geleerd hoe u deze zelf kuntbeheren, hoe u uw product CSV kunt beheren en hoe u uw product CSV zelf kunt uploaden naar uw webwinkel.

Magento 2 Webshop Product Beheer

€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop leert u hoe u het productmanagement van de productinformatie van uw Magento webshop kunt uitvoeren., hoe u uw verzendkosten en belastingtarieven kunt instellen en wijzigen enn hoe u de  bestellingendie binnenkomen in uw webwinkel kunt beheren.

Eten & Drinken

Tijdens de workshops is er een lunchpauze. De kosten voor de lunch zijn inbegrepen. Voor en na de lunch heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis hapjes en drankjes.

Dranken

Naast koffie en thee kunt u tijdens de training ook een keuze maken uit meerdere frisdranken. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Sandwiches

Wij zorgen voor meerdere sandwiches, met keuze uitvegetarisch en niet-vegetarische broodjes. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze vooraf aan ons doorgeven.

Blog