Selecteer een pagina

Cursussen

Webdesign Trainingen verzorgt op meerdere locaties in Nederland leuke cursussen en workshops voor beginners en gevorderden over WordPress website beheer, Magento website beheer, internet promotie en cloud gebruik.Het zelf kunnen onderhouden en promoten van uw website of webshop heeft natuurlijk veel voordelen. Het is niet alleen stukken goedkoper om zelf uw website te kunnen beheren maar vaak ook veel sneller en efficiënter. U weet immers precies wat u wilt en u hoeft dat niet uit te leggen aan een webdesigner.
Wij verzorgen 1- en 2-daagse cursussen en workshops en zijn flexibel met de cursuslocaties. Naast onze standaard locaties in Amsterdam, Breda en Purmerend kunnen wij ook onze locatie aanpassen aan uw wensen wanneer er voldoende animo is.
Voor meer informatie over de cursussen, locaties en beschikbare datakunt u klikken op een van de onderstaande cursussen

Divi theme – Website maken

 

€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van uw eigen WordPress website van +/- 5 pagina’s. Na afronding van de workshop heeft u een werkende WordPress website en heeft u geleerd hoe u deze zelf kuntbeheren.

Divi theme – Webshop maken

€400,00 ex btw
+/- 16 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een WordPress webshop. Na de workshop heeft u een werkende WordPress webshop en heeft u geleerd hoe u deze zelf kuntbeheren, hoe u uw product CSV kunt beheren en hoe u uw product CSV zelf kunt uploaden naar uw webwinkel.

Magento 2 Webshop Product Beheer

€200,00 ex btw
+/- 8 uren

Tijdens deze workshop leert u hoe u het productmanagement van de productinformatie van uw Magento webshop kunt uitvoeren., hoe u uw verzendkosten en belastingtarieven kunt instellen en wijzigen enn hoe u de  bestellingendie binnenkomen in uw webwinkel kunt beheren.

Eten & Drinken

Tijdens de workshops is er een lunchpauze. De kosten voor de lunch zijn inbegrepen. Voor en na de lunch heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis hapjes en drankjes.

Dranken

Naast koffie en thee kunt u tijdens de training ook een keuze maken uit meerdere frisdranken. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Sandwiches

Wij zorgen voor meerdere sandwiches, met keuze uitvegetarisch en niet-vegetarische broodjes. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze vooraf aan ons doorgeven.

Blog

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

12 + 2 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons