06 85463975 info@gofke.nl

Divi theme – Website maken

Kosten: €200,-
Tijd: +/- 8 uren
Benodigdheden: Hostingpakket met een domeinnaam
Divi theme licentie: Optioneel

Tijdens de Divi theme workshop Website maken maken wij samen met u een compleet operationele DIvi theme WordPress website. Voor de start van de workshop bespreekt onze instructeur telefonisch met u wat u graag wilt bereiken bij het opzetten van uw WordPress website en wat uw voorkeuren zijn voor het ontwerp. Ook bespreek onze instructeur de teksten en het grafisch materiaal die nodig zijn bij het opzetten van uw website met u zodat u deze alvast kunt voorbereiden.

Tijdens de workshop helpt onze instructeur helpt u bij het installeren van uw WordPress website, bij het opzetten van pagina ontwerpen en bij het invoeren van de content (foto’s, teksten en videomateriaal) van uw website. Nadat uw website is opgezet helpt onze instructeur u ook met het zoekmachine vriendelijk maken van uw shop.

U leert dus hoe u zelf een WordPress website kunt bouwen en hoe u de teksten en fotos van uw WordPress website zelf kunt wijzigen.

U heeft een domeinnaam en een hostingpakket nodig om mee te kunnen doen met deze cursus. Indien u die nog niet heeft kunt u hier klikken om deze te kopen. Ook dient u uw eigen laptop mee te nemen

Workshop overzicht

Voorbereidingen: Teksten schrijven en fotos uitkiezen

Tijdens de cursus helpen wij u bij het opzetten en inrichten van een professionele WordPress website gebouwd met het Divi theme.

Aanmaken tekstpagina’s

Opzetten header en footer menu

Aanmaken blog categorieën

Instellen Home pagina

Importeren pagina ontwerpen

Aanpassen teksten en fotos van de pagina’s

Installatie plugins

SEO opzetten

Feeds opzetten (instagram)

Backup opzetten

Voorbereidingen: Teksten schrijven en fotos uitkiezen

Tijdens de cursus helpen wij u bij het opzetten en inrichten van een professionele WordPress website gebouwd met het Divi theme.

Aanmaken tekstpagina’s. Bij dit onderdeel is het de bedoeling uitleg te geven over hoe de pagina’s worden aangemaakt in WP

Opzetten header en footer menu Bij dit onderdeel wordt het menu opgemaakt, de menustructuur en daarbij is heel belangrijk of er ook sprake zal zijn van een eventueel footer menu. Verder kan hierbij ook worden bepaald welk type menu zal worden toegepast. bijvoorbeeld midden, zijkant of eventueel hamburger structuur.

Instellen Homepagina

Aanmaken blog categorieën hierbij wordt de klant geassisteerd in de keuze maken welke categorieën gemaakt moeten worden met de bijhorende teksten die de klant heeft.

Importeren pagina ontwerpen

Aanpassen teksten en fotos van de pagina’s

Installatie plugins

SEO opzetten Bij dit onderdeel helpen wij u met de configuratie van de zoekmachine optimalisatie functies van de website zoals uw XML sitemap en zoekmachine vriendelijke URLs

Feeds opzetten (instagram)

Backup opzetten Het configureren van uw back in uw hostingpakket en/of via Dropbox.

Kennis vereisten

U dient al een redelijk goed bekend te zijn met het internet om de cursus Divi Theme – Website maken, gemakkelijk te kunnen volgen. Wanneer u nog niet zo goed bekend bent met het internet adviseren wij u om eerst de cursus Internet voor zakelijke gebruikers ( €200,-) te volgen.

U kunt ook de cursus WordPress voor beginners ( €200,-) wanneer u een beter beeld wilt hebben van het werken met WordPress websites

Eten & Drinken

Tijdens de workshops is er een lunchpauze. De kosten voor de lunch zijn inbegrepen. Voor en na de lunch heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis hapjes en drankjes.

Dranken

Naast koffie en thee kunt u tijdens de training ook een keuze maken uit meerdere frisdranken. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Sandwiches

Wij zorgen voor meerdere sandwiches, met keuze uitvegetarisch en niet-vegetarische broodjes. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze vooraf aan ons doorgeven.

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

8 + 15 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons