06 85463975 info@gofke.nl

WORDPRESS & MAGENTO WEBSHOPS

Wilt u graag goedkoop een professionele webshop laten maken? Dat kunnen wij natuurlijk voor u doen. Op deze pagina vind u informatie over de mogelijkheden die wij bieden bij de bouw van een webwinkel. Bij ons heeft u de keuze tussen WordPress (WooCommerce) en Magento bij de bouw van een webshop.
Ons standaard WordPress webshop pakket kost €249,99 ex btw en ons standaard Magento webshop pakket kost €450,00 ex btw.
Op deze website pagina vindt u tevens meer informatie over de verschillen in functies tussen Magento en WordPress.
Als u al een keuze heeft gemaakt kunt u ook gelijk door naar de WordPress webshop of Magento webshop pagina’s.

WORDPRESS VERGELIJKEN MET MAGENTO

De basis verschillen tussen WordPress & Magento

Prijs

WordPress is een stuk goedkoper dan Magento. Een Magento webshop met dezelfde functies kost vaak 100% tot 150% meer ivm een WordPress WooCommerce webshop.

Ontwerp opties (themes)

Er zijn meer themes beschikbaar voor WordPress ivm Magento. Ook zijn WordPress themes goedkoper dan Magento themes.

Zelf beheren

WordPress is redelijk gemakkelijk in het gebruik. Ondernemers met weinig computer kennis kunnen relatief gemakkelijk zelf hun WordPress webshop onderhouden.

Promotie prijs opties

Magento heeft meer opties om leuke aanbiedingen te maken, om zodoende de verkopen te vergroten. Ook kunt u uw promotie campagne effectiever uitvoeren met een Magento webshop.

Multistores aanmaken

Magento heeft betere opties om meerdere webshops te beheren vanuit 1 administratiepaneel met diverse rechten opties voor de beheerders.

Externe aansluitingen

Magento biedt meer en betere opties bij het aansluiten van de webshop op kassasystemen, voorraad beheersystemen en financiële administraties

 Conclusie

WordPress is heel geschikt voor kleine ondernemers met een beperkt aantal producten en die goedkoop zelf aan de slag willen met hun webshop.

Magento biedt meer mogelijkheden aan de grotere online verkopers of winkeliers die naast hun webshop ook een of meerdere winkels of verkooppunten hebben.

STARTEN MET JE EIGEN WEBSHOP

Vaak hebben startende online ondernemers vragen waar zij moeilijk antwoorden op kunnen vinden. Het moment dat u besluit een webshop te laten bouwen, dient u te beginnen met uw businessplan.

Formuleer je plan!

Werk samen met je website bouwer je wensen uit en kijk of de functies van je website je marketing en promotieplan kunnen ondersteunen. Voorkom met deze actie extra onvoorziene kosten na de bouw van de website. Bespreek ook meteen of je een Magento of WordPress webwinkel wilt.

Webshop functies

Controleer samen met uw website bouwer of alle functies die u nodig heeft om succesvol online te kunnen verkopen ook aanwezig zijn in het pakket dat u koopt. Bespreek ook goed wat de extra kosten zijn om functies in de tweede fase te installeren wanneer dat binnen de eerste fase niet in uw budget past.

Ontwerp en bouw

Bespreek de keuze mogelijkheden die u heeft bij de selectie van een theme goed met uw website bouwer en ga na of de teksten en foto’s die u heeft goed passen binnen het theme. Dit voorkomt onnodig extra werk en zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Beheer en onderhoud

Gaat u zelf het beheer en onderhoud van uw webshop uitvoeren? Vaak vergeten startende online ondernemers dat het beheer en onderhoud van de webshop invloed heeft op het commerciele succes van de webshop.

Promotie

Met een webshop maakt u winst wanneer de bezoekers van uw webwinkel wat bij u kopen. Het is daarom heel belangrijk dat er dagelijks genoeg bezoekers komen op uw webshop. Wie gaat deze promotie taken uitvoeren en beheren, welke plugins passen goed bij je marketingstrategie?

Donsje

 

Witjes Diensten

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

7 + 6 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons