020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Website Laten Maken Door Studenten

Voor veel MKB ondernemers is het een goede keuze om een goedkope, professionele website of webshop door een freelance webdesignstudent te laten maken. Op onze website vind u een overzicht van de projecten die wij al hebben opgeleverd voor onze klanten. Hier kunt u ook de kwaliteit van de websites bekijken.

 

Met onze kennis kunnen wij u ook helpen met het onderhoud en beheer van uw website. Wij kunnen regelmatig uw website voorzien van nieuwe en relevante informatie wanneer u als ondernemer zelf de tijd en/of kennis niet heeft. Ook kunnen wij zorgen voor een professionele inrichting van uw website. Zonder goede content (teksten, fotos en YouTube filmpjes) zullen de bezoekers van uw website waarschijnlijk geen contact met u opnemen.

Wanneer u graag online nieuwe klanten wilt werven kunnen wij u ook helpen met de promotie van uw website. Dit kunnen wij doen door uw website zoekmachinevriendelijk te maken of door uw bedrijf te promoten met gratis advertenties. Ook kunnen wij uw website promoten op Social Media websites.

WordPress websites

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites en webshops. De kosten voor het ontwikkelen van een basis WordPress website zijn €99,99 ex. btw. De kosten voor het ontwikkelen van een basis WordPress webshop zijn €300,00 ex. btw.

Grafisch ontwerpers

Wij zijn grafisch ontwerpers en kunnen naast de ontwikkeling van uw website ook uw logo en huisstijl ontwerpen. Wij kunnen ook flyers, posters en brochures ontwerpen voor u.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met u te bespreken.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH _ Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

15 + 12 =