06 85463975 info@gofke.nl

WEBSHOP BEGINNEN

Een webshop is een uitstekende manier om extra inkomsten te genereren. U heeft geen groot budget nodig om te starten met een webwinkel en u heeft ook geen personeel of grote investering voor voorraad nodig. Met een kleine investering van een €300,00 of €400,00 ex btw, die u vaak gespreid over een aantal maanden kunt betalen kunt u al uw eigen webshop beginnen.

Het opstarten van een webshop vereist wel veel geduld, hard werk en discipline om dagelijks te werken aan het opzetten en de promotie van uw shop. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij op deze pagina een overzicht gemaakt van artikelen en links naar andere websites met handige tips, trainingen en informatie over het starten van een eigen webshop.

Online geld verdienen

Wilt u graag online geld verdienen? Wij hebben een verzameling voor u gemaakt van blog artikelen en informatieve websites die u kunnen helpen bij het opstarten van een succesvol online bedrijf.

Webshop starten (blog)

Dropshipping leveranciers

Het voordeel van dropshipping is dat u zelf geen product, geen kantoor, geen klantenservice enzovoorts nodig hebt omdat de leverancier alles afhandelt, u heeft alleen een eigen webwinkel nodig. Dropshipping bedrijven maken het een stuk gemakkelijker voor ondernemers met een klein budget die graag een webshop willen starten. In Nederland en België zijn er niet zoveel goede dropshipping bedrijven.

Dropshipping leveranciers
Dropshipping startpagina
Dropshipping artikel
Thuiswerken.nl

 

Website teksten

Een goede webshop heeft goede teksten nodig. Wij proberen het u gemakkelijk te maken met leuke tips en informatie over het schrijven en verbeteren van uw webshop teksten.

Website teksten tips (blog)

Webshop productfotos

Goede productfotos zorgen gewoon voor meer omzet. Vaak kunt u met een beetje studeren en oefenen zelf al hele goede productfotos maken met uw smartphone. Het is niet altijd nodig om gebruik te maken van een dure fotograaf.

Webshop product fotos maken

Webshop ideeen

Bent u opzoek naar leuke ideeën voor het starten van uw eigen webshop? Neem een kijkje naar deze blog artikelen voor inspiratie wanneer u graag wilt beginnen met het online verkopen van producten of diensten.

 

Webshop marketing

Een goed marketingplan is cruciaal voor het succes van uw webshop. Denk voor de start van uw shop goed na hoe u de shop gaat promoten en of u wel het budget en de tijd heeft om dit succesvol te doen.

Offline promotie (blog)
Goedkope webshop promotie (blog)

Webshop kopen

Wilt u graag gelijk omzet met uw nieuwe webshop. Het kopen van een operationele webwinkel met omzet kan een goede manier zijn om gelijk omzet te genereren met uw nieuwe shop.

Webshop huren

Vindt u het prettig om een webshop te huren? Wanneer u een webshop huurt legt u de verantwoordelijkheden voor het onderhoud van de shop en de hosting bij het bedrijf waar u de shop heeft gehuurd (verhuurder)

Dit zorgt er natuurlijk voor dat u zich kunt richten op het promoten van de webwinkel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technisch beheer.

 

Webshop seo

Sommige webshop eigenaren zijn binnen 1 jaar multimillionaire geworden omdat zij het voor elkaar hebben gekregen dat hun webwinkel met belangrijke zoekwoorden op de eerste pagina van Google stond.

Goede seo is daarom voor alle serieuze webshop eigenaren heel belangrijk.

SEO meta informatie (blog)
SEO tips (blog)
Social media voor seo (blog)

Eigen webshop maken

Als u zelf goed kunt omgaan met computers is het voor u ook mogelijk om zelf uw eigen WordPress webshop te bouwen. Wij hebben het gemakkelijk gemaakt voor u met een overzicht van de beste gratis tutorials.

 

Webshop hosting

Goede hosting is belangrijk. Wanneer u uw website host bij een bedrijf dat u geen goede service geeft komt u vaak problemen tegen die u niet zelf kunt oplossen. De beste hostingmaatschappijen bieden 100% ondersteuning en zijn zeker dus niet de goedkoopste.

Wij bieden u die 100% ondersteuning aan tegen een scherpe prijs. Hiervan bent u gegarandeerd.

 

Webshop ontwerp

Voorbeelden van de mooiste webshop waar u inspiratie uit kunt halen voor het ontwerp van uw eigen webshop. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat u gemakkelijker producten verkoopt aan de bezoekers van uw website.

Magento webshop ontwerpen (blog)
Magento webshop voorbeelden (blog)
Mooie WordPress webshop ontwerpen (blog)
Voorbeelden van WooCommerce webshops (blog)
WordPress webshop voorbeelden (blog)
Voorbeelden van WordPress shops (blog)

Webshop beheerder

Een goede webshop beheerder is geen luxe. Uw website periodiek laten onderhouden zorgt ervoor dat uw webwinkel altijd 100% operationeel is en dat uw een back-up heeft van alle belangrijke informatie.

 

Webshop ondernemingsplan

Een ondernemingsplan maken voor uw webshop kan ervoor zorgen dat u achter zaken komt waar u nog niet goed over had nagedacht of belangrijk issues die u bent vergeten. Neem de tijd om deze handige tips en achtergrond informatie te bekijken.

Webshop onderneminsplan maken (blog)
Webshop marktonderzoeken (blog)

Webshop op afbetaling

Informatie en prijzen voor ondernemers die graag een webshop op afbetaling willen kopen. U kunt uw webwinkel renteloos in 12 of 18 maanden aflossen.

 

Webshop cursus

Goedkope cursussen en online training opties voor ondernemers die graag zelf het beheer, het uitbreiden of het onderhoud van hun webshop willen doen.

 

Webshop belasting

Een overzicht van de regelgeving voor BTW en andere belastingen die betrekking hebben op webmasters die hun eigen webshop runnen.

Factuur eisen
Internet ondernemers

Webshop promotie

Wist u dat u tientallen goedkope of gratis opties heeft die heel effectief kunnen zijn bij de promotie van uw webshop. Advertenties plaatsen op Google is vaak gewoon de domste manier van promotie.

Social media promotie (blog)

Webshop onderhoud

Waarom is het onderhoud van uw webshop zo belangrijk? Een webwinkel die niet goed word onderhouden kan traag worden, kan vastlopen of doodgewoon crashen en niet meer online staan. Met een slecht onderhouden webshop loopt u dus klanten en omzet mis.

 

Webshop hulp

Heeft u hulp nodig bij het beheer, onderhoud of het oplossen van problemen met uw webshop. U heeft meer mogelijkheden dan u denkt wanneer u hulp nodig heeft met uw webshop.

 

Webshop voorbeelden

Blog artikelen met voorbeelden van mooie e-commerce webshop ontwerpen. Neem een kijkje hoe andere bedrijven hun webshop hebben opgezet.

Webshop voorbeelden

Online geld ontvangen

Een overzicht van bedrijven die diensten aanbieden aan webshop beheerders voor het online ontvangen van betalingen.

5 online betaalmethoden (blog)

Producten verzenden

Bedrijven die u kunt gebruiken voor het verzenden van uw verkochte producten naar uw klanten.

Post.nl

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

6 + 12 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons