GOEDKOPE LOGO ONTWERPERS

Professionele logo’s voor goedkope prijzen

Onze grafische ontwerp studenten kunnen voor zeer scherpe tarieven professionele logo’s en huisstijlen voor uw bedrijf ontwerpen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere ontwerpstijlen, op deze pagina vind u een overzicht van de mogelijkheden. Neem gerust even telefonisch of via onze live chat app contact met ons op voor verdere informatie.

 

Huisstijl portfolio. Bekijk onze portfolio

Yeske

 

Een voorbeeld van een door ons ontworpen brand identity, inclusief logo ontwerp, voor een kledingmerk.

Canalcadoo

 

Een voorbeeld van een door ons ontworpen brand identity, inclusief logo ontwerp, voor een koffiemerk.

Hermodable

 

Een voorbeeld van een door ons ontworpen brand identity, inclusief logo ontwerp, voor een cosmeticamerk.

CLIP ART LOGOS

Vanaf €75,- ex btw

Clip art logos zijn leuke logootjes die worden gemaakt met bestaande icoontjes. U kunt goedkoop een professioneel logo laten maken met een hele professionele uitstraling.

SIGNATURE LOGOS

Vanaf €75,- ex btw

Signature logos zijn mooie stijlvolle logos die op een handtekening lijken en zeer geschikt zijn voor ondernemers in de modebranche of andere branches die een stijlvol logo vereisen. Signature logos zonder additionele design elementen kosten €75,- ex btw en signature logos met additionele elementen kosten €125.- ex btw.

ILLUSTRATIE LOGOS

Vanaf €175.- ex btw

Illustratie logos zijn logos waar er een hand of digitaal getekende illustratie onderdeel is van het logo. Dit zorgt ervoor dat het logo een hele unieke uitstraling krijgt die zeer goed uit komt op drukwerk

CARTOON LOGOS

Vanaf €165,- ex btw

Cartoon logos zijn logos met een cartoon karakter die speciaal voor ontworpen is. Dit betekend dat uw logo een speelse unieke uitstraling krijgt dat uw bedrijf heel gemakkelijk herkenbaar maakt. Dit geeft u een extra stukje security en maakt het oplossen van problemen een stuk gemakkelijker voor developers.

 

DIGITAAL GETEKENDE LOGOS

Vanaf €150,- ex btw

Digitale getekende logos zijn logos waar er gebruik wordt gemaakt van unieke fonts die worden gekocht of zelf worden ontworpen. Deze logos zorgen ervoor dat uw bedrijf een hele unieke uitstraling krijgt