020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Magento 2 Problemen

Heeft u problemen op uw Magento 2 webwinkel? Ons team van ervaren Magento 2 developers helpt u graag bij het oplossen van de bugs op uw website. Wij brengen een uurtarief van €25.- ex btw in rekening voor het oplossen van bugs op Magento 1 en Magento 2 websites.

Bug fix stappen 

Omdat wij niet bekend zijn met de set-up en werking van uw Magento 2 site volgen wij de volgende stappen bij het oplossen van bugs.

  1. U omschrijft uw problemen op de site. Indien mogelijk graag met screenshots en linkjes in een Google Drive document. Wij gaan na ontvangst van uw bug omschrijving kijken of wij deze bugs ook op uw website tegen komen. En geven u indien mogelijk een indicatie van de verwachte tijd die wij nodig hebben bij het oplossen van uw problemen.
  2. Wij kijken of de set-up van uw werkomgeving goed is. En maken indien nodig een duplicaat test website van uw site. Dit om te voorkomen dat de site niet verder beschadigd kan raken. Bij grafische en responsiveness problemen voegen wij de site ook toe aan een GIT repository. 
  3. Wij gaan aan de slag met het oplossen de problemen op uw website en bij grote problemen krijgt u dagelijks een update van de werkzaamheden.

Voorkom Magento 2 problemen

  1. Zorg ervoor dat uw Magento 2 hosting pakket automatisch elke dag een backup maakt van uw site en houd een changelog bij van de technische wijzigingen op uw website.
  2. Maak elke maand een backup van uw website. Bij problemen weet u dan zeker dat u altijd een vorige versie van de site terug kunt zetten.
  3. Sla de change revisions van uw webwinkel op in GIT Subversion. Programmeurs kunnen dan veel sneller en dus goedkoper problemen vinden en oplossen op uw webshop. 
  4. Doe minimaal 1x per kwartaal technisch onderhoud op uw Magento 2 website. Problemen voorkomen is goedkoper dan het oplossen van problemen.