06 85463975 info@gofke.nl

Magento 2 Problemen

Heeft u problemen op uw Magento 2 webwinkel? Ons team van ervaren Magento 2 developers helpt u graag bij het oplossen van de bugs op uw website. Wij brengen een uurtarief van €25.- ex btw in rekening voor het oplossen van bugs op Magento 1 en Magento 2 websites.

Bug fix stappen 

Omdat wij niet bekend zijn met de set-up en werking van uw Magento 2 site volgen wij de volgende stappen bij het oplossen van bugs.

  1. U omschrijft uw problemen op de site. Indien mogelijk graag met screenshots en linkjes in een Google Drive document. Wij gaan na ontvangst van uw bug omschrijving kijken of wij deze bugs ook op uw website tegen komen. En geven u indien mogelijk een indicatie van de verwachte tijd die wij nodig hebben bij het oplossen van uw problemen.
  2. Wij kijken of de set-up van uw werkomgeving goed is. En maken indien nodig een duplicaat test website van uw site. Dit om te voorkomen dat de site niet verder beschadigd kan raken. Bij grafische en responsiveness problemen voegen wij de site ook toe aan een GIT repository. 
  3. Wij gaan aan de slag met het oplossen de problemen op uw website en bij grote problemen krijgt u dagelijks een update van de werkzaamheden.

Voorkom Magento 2 problemen

  1. Zorg ervoor dat uw Magento 2 hosting pakket automatisch elke dag een backup maakt van uw site en houd een changelog bij van de technische wijzigingen op uw website.
  2. Maak elke maand een backup van uw website. Bij problemen weet u dan zeker dat u altijd een vorige versie van de site terug kunt zetten.
  3. Sla de change revisions van uw webwinkel op in GIT Subversion. Programmeurs kunnen dan veel sneller en dus goedkoper problemen vinden en oplossen op uw webshop. 
  4. Doe minimaal 1x per kwartaal technisch onderhoud op uw Magento 2 website. Problemen voorkomen is goedkoper dan het oplossen van problemen.
CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

7 + 10 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons