020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

GOEDKOOP LOGO LATEN MAKEN

€75,- ex btw

 Onze ontwerpers kunnen vanaf €75,- ex btw mooie logos ontwerpen voor uw bedrijf in meerdere stijlen. Wij ontwerpen signature, clip art, cartoon en illustratie logos. Inbegrepen in de prijs krijgt u uw logo aangeleverd in een illustrator, EPS, PNG, JPEG en PDF bestand.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken die wij u kunnen bieden bij het ontwerp van uw logo.

GRAFISCH ONTWERP VAN LOGOS & DRUKWERK

Een logo is een weerspiegeling van uw bedrijf. Het logo is vaak een van de eerste dingen die een klant ziet. Daarom is het zeer belangrijk dat u een duidelijk logo heeft welke uw doelgroep aanspreekt. Klanten moeten kunnen zien wat voor soort bedrijf het is. Bent u bijvoorbeeld een jong, hip bedrijf of bent u juist zakelijk en degelijk. Dit kan door een logo worden bekrachtigd. Kleuren spelen ook een belangrijke rol bij het ontwerpen van een logo. Het kan bijvoorbeeld extra kracht uitstralen, creativiteit of harmonie. Hoe het logo er uit komt te zien hangt helemaal van uw wensen af. Op basis van uw wensen zullen wij het logo voor u ontwerpen.

 

Drukwerk ontwerp

Naast logo’s kunnen wij ook flyers, folders, visitekaartjes en ander drukwerk voor u ontwerpen. Door te investeren in dit drukwerk kunt u extra reclame maken voor uw bedrijf en meer naamsbekendheid creëren. Dit drukwerk zullen wij ontwerpen op basis van het logo, zodat u een duidelijke en samenhangende huisstijl heeft en daardoor herkenbaar bent voor de klant.

 

Grafisch ontwerp prijzen

Een overzicht van onze tarieven voor grafisch ontwerp:

Clipart logo € 75,- ex btw

Digitaal getekend logo € 150,- ex btw

Visitekaartjes € 30,- ex btw

Briefpapier € 20,- ex btw

Enveloppen € 20,- ex btw

Flyer ontwerp (A5) € 60,- ex btw

Poster ontwerp (A3/A2) € 75,- ex btw

Poster ontwerp (A1/A0) € 100,- ex btw

Ons uurtarief voor grafisch ontwerp is € 30,- ex btw per uur, neem gerust contact met ons op om uw project met ons te bespreken.

 

 

Logo voorbeelden

Een kleine presentatie van mooie voorbeelden van logo’sdie wij hebben ontworpen voor onze klanten. Zoals u ziet kunnen wij logo’s in meerdere stijlen ontwerpen. Wij helpen u graag bij het ontwerp van uw logo of huisstijl. U kunt ons altijd bereiken via onze live chat, per e-mail of telefoon, wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden bij het ontwerpen van uw logo of huisstijl.

 

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

12 + 8 =