06 85463975 info@gofke.nl

Zoekmachine Optimalisatie

Wilt u een hoge ranking voor uw website in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing? Op de traditionele wijze trekt u veel bezoekers aan door websitepromotie. Dat is duur en tijdrovend. De nieuwe hype om veel bezoekers aan te trekken is zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO is een van onze specialiteiten. U heeft ons immers via een zoekmachine gevonden.SEO is een opening naar vele bezoekers en heeft een beperkte investering nodig. Bij het SEO optimaliseren van uw website zal het een en ander komen kijken. Vaak moeten veel tot alle teksten herschreven worden. Het hoeft alleen niet zo duur te zijn als sommige bedrijven u voorschotelen. Wij kunnen u dit aanbieden op basis van een uurtarief of u kunt kiezen voor een van onze pakketten.

On Page SEO factoren

On-page SEO factoren zijn de factoren die specifiek op de pagina zelf staan. Interessante content zorgt dat gebruikers langer blijven op uw webpagina en op uw website als geheel. Daar heeft zoekmachine optimalisatie niets mee te maken. Ook zijn mensen altijd bereidt de tekst te delen als het interessant is. De zichtbare SEO aspecten die van invloed zijn op de google ranking zijn:

  1. Zoekwoorden
  2. Pagina titels
  3. Meta descriptions
  4. Url structuur
  5. Interne links
  6. SEO voor afbeeldingen

Off-page seo factoren

Wij kunnen met het Luma theme of het populaire Magento 2 Porto theme al vanaf €450,- ex btw een professionele Magento 2 webwinkel voor u maken. Op deze pagina vind u een overzicht van onze pakket opties. Heeft u custom functies nodig voor de bouw van uw webshop? Neem contact met ons op om uw project met ons te bespreken.

Zoekmachine Optimalisatie pakketten

Brons pakket

€299,-  excl. btw per maand

 

Het verkeerd aanleveren van projectinformatie kan leiden tot vertragingen en irritatie binnen het project. Om dit te voorkomen hebben wij een overzicht gemaakt van hoe u het beste de informatie voor de bouw van uw WordPress project kunt aanleveren.
Neem even de tijd om de informatie te bekijken en neem gerust even contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Zilver pakket

€499,- excl. btw per maand

 

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die afhankelijk zijn van Google voor het werven van nieuwe klanten. Wij zorgen ervoor dat het backlink profiel van uw website elke maand wordt verbeterd. Dit doen wij door middel van linkbuilding op websites uit uw branche. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf via social media gepromoot wordt. Wij plaatsen dagelijks berichten op populaire social media websites zoals Twitter, Facebook en Pinterest over uw bedrijf en eventuele activiteiten.

Goud pakket

€999,- excl. btw per maand

 

Wij zorgen ervoor dat het backlink profiel van uw website elke maand wordt verbeterd. Dit doen wij door middel van linkbuilding op websites uit uw branche. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf via social media gepromoot wordt. Wij plaatsen dagelijks berichten op populaire social media websites zoals Twitter, Facebook en Pinterest over uw bedrijf en eventuele activiteiten. Verder plaatsen wij elke week advertenties op Nederlandse advertentie- en forumwebsites. Ook zorgen wij voor het verzenden van een wekelijkse nieuwsbrief wanneer u deze aanlevert.