20 Voorbeelden van mooie WordPress webshops

Dit is onze derde blogartikel met voorbeelden van Divi theme WooCommerce WordPress webshops.

Wat WordPress zo handig maakt voor de bouw van websites, is dat programmeurs heel snel hiermee een website of webshop kunnen opzetten. Ook zijn er bij WordPress veel meer themes beschikbaar in vergelijking met Magento of andere e-commerce systemen.  

Nieuw op het gebied van WordPress is de page builder software die ervoor zorgt dat gebruikers, ook zonder HTML kennis, gemakkelijk teksten, foto’s en video’s op hun website kunnen plaatsen. Dit zorgt ervoor dat WordPress altijd een optie is bij de bouw van een webshop.

Wanneer u webshops van WordPress met Magento webshops vergelijkt, merkt u dat het gemakkelijker is om met WordPress hele mooie webshops te maken. Dit is een van de voordelen van WordPress.

Wij kunnen al vanaf €250,00 ex btw hele mooie WordPress webwinkels voor u maken.

Hieronder ziet u een overzicht van 20 mooie WordPress WooCommerce webshops gemaakt met het Divi Theme van Elegant Themes.

Dugan and Dame

http://dugananddame.com/

Dugan is een kleine webshop voor de verkoop van etenswaren, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Joyride Driving School

http://joyridedrive.com/

Joyride Driving School is een webshop van een rijschool met bewegende teksten. De webshop verkoopt online lessen. U kunt in hun agenda een boeking maken, wanneer u wilt rijden.

Victoria Alexis

http://victoriaalexis.com/

Victoria Alexis is een professionele webwinkel die sieraden verkoopt. De sieraden zijn heel duidelijk gecategoriseerd ondanks het ruime assortiment. De website ziet er heel chique en elegant uit.

Shop is een kleine webwinkel voor de verkoop van heren – en dameskleding, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Moon Secret Books

http://www.moonsecretbooks.us/

Moon Secret Books is een webshop voor de verkoop van boeken, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel en creatief uit.

Lynn K. Wagner, MD

http://lynnkwagner.com/

Lyn k Wagner, MD is een kleine webshop voor de verkoop van etenswaren, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er fris, fruitig en professioneel uit.

Nellie is een kleine webwinkel voor de verkoop van heren – en dameskleding, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Global Soap is een webwinkel voor de verkoop van zeepsoorten, health and beauty products, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Shop Spring is een Royal Commerce webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van dames – en herenkleding. Dit kunnen wij voor u maken tegen een redelijke prijs. De webwinkel ziet er heel professioneel en chique uit.

Trivert Nutrition

http://trivertnutrition.com/

Trivert Nutritions is een kleine webshop voor de verkoop van supplementen, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Devine Wellness is een kleine webshop voor de verkoop van natuurlijke geneesmiddelen, die wij goedkoop kunnen bouwen voor u. De webshop verkoopt maar een klein assortiment producten, maar ziet er heel professioneel uit.

Westwood Rocks

http://westwoodrocks.com/

Westwood Rock is een webshop voor de verkoop van handgemaakte edelstenen en juwelen, die wij goedkoop voor u kunnen bouwen. De webshop verkoopt een ruim assortiment en ziet er heel professioneel uit.

Flavea is een webshop voor de verkoop van het exclusive ingredient Saffron, die wij goedkoop voor u kunnen bouwen. De webshop verkoopt een klein assortiment en ziet er heel professioneel uit.

Divi Child Theme-store

https://divichild.com/ref/6/

Divi Child Themes-Store is een webwinkel voor de verkoop van Divi Child Themes en WordPress plugins. Wij kunnen op deze manier voor u een professionele website heel goedkoop maken.

Peacerev is een webwinkel voor de verkoop van mooie wenskaarten, die wij goedkoop voor u kunnen maken. De webshop verkoopt maar een klein assortiment kaarten, maar ziet er heel professioneel uit.

Sarah Oliver Handbags

http://saraholiverhandbags.com/

Sarah Oliver Handbags is een webwinkel voor de verkoop van zelfgemaakte tassen, die wij goedkoop voor u kunnen maken. De webshop verkoopt maar een klein assortiment kaarten, maar ziet er heel professioneel uit.

Elle Basi is een webwinkel voor de verkoop van zelfgemaakte versieringen (voor) dames, die wij goedkoop voor u kunnen maken. De webshop verkoopt maar een klein assortiment kaarten, maar ziet er heel professioneel uit.

Oxette is een webwinkel voor de verkoop van toonaangevende merken in de wereldwijde sieraden, horloge en accessoire markt. Wij kunnen op deze manier voor u een professionele website heel goedkoop maken.

One Leaf Designs

http://oneleafdesigns.com/

One Leaf Design is een webwinkel voor de verkoop van zelfgemaakte sieraden (voor dames), die wij goedkoop voor u kunnen maken. De webshop verkoopt maar een klein assortiment, maar ziet er heel professioneel uit.

Ebom is een webwinkel voor de verkoop van huishoudelijke accessoires, die wij goedkoop voor u kunnen maken. De webshop verkoopt maar een klein assortiment, maar ziet er heel professioneel uit.