Selecteer een pagina

35 Mooie Voorbeelden Van WooCommerce Webshops

In dit blog artikel vind u voorbeelden van mooie WooCommerce WordPress webshop ontwerpen. Met WordPress en WooCommerce is het mogelijk om hele mooie professionele webwinkels te maken.

WordPress webshops hebben het voordeel dat zij gemakkelijk kunnen worden uitgebreid met extra functies. WordPress plugins zijn vaak gratis en daardoor kunt u de functies van uw website goedkoop blijven uitbreiden. Een ander voordeel is het admin paneel van WordPress. Deze is makkelijk om mee te werken, zeker in vergelijking met andere webshop systemen zoals Magento.

Met WooCommerce kunnen zeer diverse webshops gecreëerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een webshop voor groothandels, kleding verkoop, download webshops en online mobiele telefonie winkels. Dit maakt dat de WordPress webshop geschikt is voor zeer veel ondernemers.

Samengevat kan gezegd worden dat een WordPress webshop, gemaakt met WooCommerce, zeer geschikt is voor ondernemers die niet veel geld willen uitgeven aan de bouw van hun webshop, maar toch op een professionele manier hun producten willen verkopen.

Wij kunnen voor u met WooCommerce al een mooie webshop maken vanaf €250,00 ex btw.

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

020-894 3813

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

12 + 11 =