020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Webdesign Cursussen & Workshops

Zelf uw website leren maken, onderhouden en promoten!

Webdesign Studenten verzorgd cursussen en workshops voor ondernemers die graag zelf hun eigen website of webshop willen leren ontwikkelen en onderhouden. U krijgt van ons alle support en ondersteuning zodat u gemakkelijk WordPress, Magento 2 of internet promotie kunt leren. 

Cursussen

Webdesign Studenten verzorgd op meerdere locaties in Nederland leuke webdesign, internet promotie en cloud gebruik cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Het zelf kunnen onderhouden en promoten van uw website of webshop heeft natuurlijk veel voordelen. Het is niet alleen stukken goedkoper om zelf uw website te kunnen beheren maar vaak ook veel sneller en efficiënter. U weet immers precies wat u wilt en u hoeft dat niet verder te vertellen aan een webdesigner.

Wij verzorgen 1 en 2 daagse cursussen en workshops en zijn heel flexibel met de cursus locaties. Naast onze standaard locaties in Breda, Utrecht, Groningen en Amersfoort kunnen wij ook onze workshop locatie aanpassen aan uw wensen wanneer er daarvoor genoeg animo is.

Voor meer informatie over de cursussen, cursus locaties en beschikbare datums kunt u klikken op een van de onderstaande cursussen.

Divi theme – Website maken

€200,00 ex btw

+/- 8 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een WordPress website van +/- 5 pagina’s. Na de workshop heeft u een werkende WordPress website en heeft u geleerd hoe u deze zelf kan beheren.

Divi theme – Webshop maken

€400,00 ex btw

+/- 16 uren

Tijdens deze workshop begeleiden wij u bij de bouw van een WordPress webshop. Na de workshop heeft u een werkende WordPress webshop en heeft u geleerd hoe u deze zelf kan beheren, hoe u uw product CSV kunt beheren en hoe u uw product CSV zelf kunt uploaden naar uw webwinkel. .

Magento 2 Webshop Product Beheer

€200,00 ex btw

+/- 8 uren

Tijdens deze workshop leert u hoe u het product management van de productinformatie van uw Magento webshop kunt uitvoeren. Hoe u uw verzendkosten en belastingtarieven kunt instellen en wijzigen. En hoe u bestellen die binnen komen in uw webwinkel kunt beheren.

ADDITIONELE MAGENTO WEBSHOP FUNCTIES

Wij kunnen natuurlijk uw standaard Magento webshop pakket ook verder uitbreiden met extra functies. Hieronder een overzicht van populaire Magento functies/extensies.

MAGENTO WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento groothandel webshop

Vanaf €800,00 ex btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento mode webshop

Vanaf €600,00 ex btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten

Magento mobiele telefonie webshop

Vanaf €1000,00 ex btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento computer webshop

Vanaf €750,00 ex btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento download webshop

Vanaf €600,00 ex btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento Dropshipping Webshop

Vanaf €750,00 ex btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

5 + 9 =