020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina
premium wordpress theme gebruken

Gratis WordPress themes, de moeite niet waard!

Er is een groot aanbod van gratis en betaalde (premium) WordPress themes. Voor startende WordPress admins is de verleiding vaak groot om gebruik te maken van een gratis theme. In het thema overzicht van WordPress zijn er meer dan 2200 gratis themes en het grootste voordeel van een gratis theme is natuurlijk dat het gratis is. 

U zult zich nu wellicht afvragen “Waarom zou ik ondanks de beschikbaarheid van zoveel gratis themes toch betalen voor een premium theme?” In dit artikel worden 4 redenen gegeven, met het antwoord op deze vraag.

Wat is een premium WordPress theme?

Premium themes zijn themes die door bedrijven worden gemaakt voor de verkoop aan WordPress eigenaren. Een goed imago is voor de winstgevendheid van deze bedrijven belangrijk en zij zorgen er daarom voor dat hun themes kwalitatief goed zijn.

Wat zijn de voordelen van een premium theme?

 

 1. Kwaliteit

Er is veel concurrentie op de markt van premium themes. Dit zorgt ervoor dat de technische en grafische kwaliteit van succesvolle premium themes goed is. Deze kwaliteit zit vooral in de weergave van het theme op telefoons en tablets en de laadsnelheid van uw website. Ook is het zo dat de meeste premium themes page builder functies hebben waarmee u gemakkelijk het ontwerp van uw website kunt aanpassen.

2. Functionaliteit

Gratis themes zijn minder geavanceerd ivm premium themes. Dit betekend dat u bij gratis WordPress themes wijzigingen in het design vaak via css en HTML moet uitvoeren. Wanneer u hier geen of weinig verstand van heeft kan dit tot problemen leiden. 

Bij premium themes heeft u toegang tot support en advies en goede tutorials. Dit betekend dat u ondersteund wordt bij de installatie en het onderhoud van de theme functies van uw website. Bij gratis themes ontbreekt deze ondersteuning.

3. Veiligheid

Hacken en malware zijn 2 van de grootste problemen van WordPress. Premium themes zorgen ervoor dat problemen binnen hun themes worden opgelost via updates. Dit zorgt ervoor dat u minder gevaar loopt dat hackers uw WordPress site kunnen hacken. Bij grathis themes zijn deze updates vaak niet beschikbaar.

Ook is het zo dat hackers gratis themes vaak bewust infecteren met malware zodat zij gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot uw website. Bij premium themes loopt u dit risico niet.

4. Updates

Premium themes hebben regelmatig functie updates. Deze zorgen ervoor dat uw website niet verouderd raakt. Bij gratis themes zijn updates vaak niet beschikbaar.

 

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

3 + 1 =

Belangrijke Pagina's

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons