020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Gratis Advertenties Online Plaatsen

Als ondernemer wil je natuurlijk dat er veel bezoekers op je website komen. Nu is de vraag hoe je dit het beste voor elkaar krijgt. Een manier van online promoten die gelijk impact heeft is het plaatsen van advertenties. Er zijn in Nederland heel veel websites zoals Marktplaats en op de meeste van deze websites kan je gratis een advertentie plaatsen!

De voordelen van het plaatsen van advertenties op gratis websites zoals Marktplaats zijn:

 

  • Je kunt een hogere ranking in Google krijgen
  • Je krijgt gelijk bezoekers op je website via de advertenties
  • De kosten zijn heel laag omdat je alleen voor het laten plaatsen betaald

 

Omdat wij dagelijks bezig zijn met het plaatsen van advertenties hebben wij lijsten met gratis websites. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt advertenties voor jou online plaatsen. De kosten voor het plaatsen van een advertentie bedraagt €2,- per advertentie. Als je meerdere advertenties door ons laat plaatsen krijg je korting.

 

Bij het plaatsen van de advertenties maken wij een nieuw e-mailadres voor je aan bij Gmail waarmee jij altijd toegang hebt tot je eigen advertentieaccounts. Je kan daarmee in de toekomst altijd je eigen advertenties wijzigen.

 

Wanneer wij klaar zijn met plaatsen van de advertenties krijg je van ons netjes een overzicht in MS Excel waarbij je de linkjes krijgt van de advertenties die wij hebben geplaatst.

 

Werkwijze

Wij maken eerst een e-mailadres bij Gmail aan en zorgen dat alle binnenkomende e-mails van dit account ook worden doorgestuurd naar jouw eigen e-mailadres. Wanneer klanten reageren op jouw advertentie krijg jij dus gelijk een e-mail binnen.

 

Wij kunnen je ook helpen om een pakkende advertentie te schrijven. Deze advertentie plaatsen wij vervolgens samen met vijf of zes foto’s op de websites. Veel van deze websites bieden je naast de mogelijkheid om advertenties te plaatsen ook de mogelijkheid om een bedrijfsprofiel op te stellen. Ook hierbij kunnen wij jou helpen.