06 85463975 info@gofke.nl

Omzet verhogen in 2021 met Facebook tools zoals de facebook store.

Ondernemers met webwinkels lopen vaak veel omzet mis omdat zij geen gebruik maken van de mogelijkheden die Social Media hun biedt. Wanneer u veel geld heeft geïnvesteerd in uw webwinkel is het best wel zonde als u de kans om uw producten te kunnen verkopen misloopt omdat u niet aanwezig bent als bedrijf, op Facebook.
Steeds meer Facebook gebruikers kopen namelijk producten en diensten die op Facebook worden aangeboden. Daarom is het toevoegen van een Facebook store aan uw online marketing strategie een goed idee. U kunt uw WordPress of Magento 2 winkel direct en gemakkelijk aansluiten op uw Facebook store.

De voordelen van het gebruik van Facebook store voor de verkoop van uw producten.

  • Voor een paar honderd Euro kunt u al een Facebook store opzetten en aansluiten op uw webshop.

WordPress (WooCommerce) en Magento 2 hebben meerdere plugins en extensies die u kunt gebruiken om uw webwinkel aan te sluiten op een Facebook store. Hiermee kunt u gemakkelijk de productinformatie van jouw producten exporteren naar Facebook en uw verkoop beheren in uw webwinkel.

Met een kleine investering kunt u dus extra verkoop genereren.

Hierbij ontvangt u beiden websites:

Neem ook gerust even contact met ons op wanneer u graag wilt dat een ervaren Magento developer de plugin of extensie goedkoop voor u installeert en configureert in uw webwinkel.

 

  • Volgers snel en gemakkelijk op de hoogte houden.

Met een Facebook store kunt u eenvoudig de volgers van uw pagina van nieuwe productinformatie voorzien. U maakt het voor Facebook gebruikers makkelijker om updates over u producten en diensten te krijgen en om ze meteen te bestellen.

  • Nieuwe klanten bereiken.

Facebook biedt ondernemers de optie aan om online betaald te adverteren. Met Facebook advertenties kunnen ondernemers hun product introduceren bij potentiële nieuwe klanten. Het voordeel van Facebook is dat advertentie bezoekers uw pagina kunnen liken of lid kunnen worden van uw Facebook groep. Het resultaat is dat u de communicatie naar de potentiële klant toe, gratis in stand kunt houden met nieuwe post.

Bij Google ads heeft u dat voordeel niet en dat maakt Facebook een goed alternatief voor het plaatsen van advertenties.

  • Uw klanten analyseren.

Binnen uw Facebook account vindt u veel informatie over de bezoekers van uw pagina of groep en kunt u ook gemakkelijk informatie achterhalen waar deze bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is, geslacht etc. Deze analytics helpen u om meer producten te verkopen.

Tot slot.

U begrijpt nu waarschijnlijk wel waarom dat Facebook zo belangrijk is voor uw bedrijf. Het is gemakkelijk, betaalbaar en erg populair. We wensen u daarom ook veel succes met het opzetten van een Facebook Store. Als u ook graag wilt weten welke platform het beste bij u past, houdt u dan zeker onze website in de gaten.

Nieuw in onze blog