Internet promotie om klanten aan te trekken

INTERNET PROMOTIE

 

Online promotie voor uw website

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers op uw website te krijgen. Wij helpen u hier graag bij op de volgende manieren.

 

Advertenties plaatsen

 In Nederland zijn er meer dan 100 websites, zoals Marktplaats, waar u gratis een advertentie kunt plaatsen om zo uw product of dienst te promoten.
Op deze manier krijgt u maandelijks honderden extra bezoekers op uw website. Wij kunnen voor u de advertenties op deze websites plaatsen.
Dit scheelt u veel tijd en moeite. Wij plaatsen uw advertenties voor €1,- per advertentie.

 

Linkbuilding

Wanneer uw website gemakkelijk gevonden kan worden op zoekmachines als Google en Bing, krijgt u meer bezoekers op uw website. Om het makkelijker te maken uw website te vinden is het van belang dat u een hoge ranking krijgt in de zoekmachines. Om een hoge ranking te krijgen wordt linkbuilding gebruikt.
Linkbuilding heeft te maken met de links die verwijzen naar uw website, de zogenaamde backlinks. Wij kunnen deze backlinks analyseren en u op deze manier inzicht geven in uw backlink profiel, om vervolgens deze te verbeteren.
Wij kunnen een linkbuilding campagne voor u opzetten en uitvoeren vanaf €300 per maand exclusief BTW.

 

Social media

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van social media. Via deze media wordt uw bedrijf gepromoot en krijgt u meer naamsbekendheid. Wij kunnen uw bedrijf promoten door middel van het plaatsen van berichten op verschillende social media over uw bedrijf en de activiteiten.

 

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
 
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
 
TELEFOON
 
020-894 3813 
 
POST ADRES
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
Nederland
BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169
 
KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 – 15:00

HOME
OVER ONS
ICT STUDENT

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR STUDENTEN
HOSTING PAKKETTEN

GRATIS WORDPRESS WEBSITE
BESTAANDE WEBSITE

AANLEVEREN WORDPRESS INFORMATIE
WERKWIJZE