Internet promotie om klanten aan te trekken

INTERNET PROMOTIE

 

Online promotie voor uw website

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers op uw website te krijgen. Wij helpen u hier graag bij op de volgende manieren.

 

Advertenties plaatsen

 In Nederland zijn er meer dan 100 websites, zoals Marktplaats, waar u gratis een advertentie kunt plaatsen om zo uw product of dienst te promoten.
Op deze manier krijgt u maandelijks honderden extra bezoekers op uw website. Wij kunnen voor u de advertenties op deze websites plaatsen.
Dit scheelt u veel tijd en moeite. Wij plaatsen uw advertenties voor €1,- per advertentie.

 

Linkbuilding

Wanneer uw website gemakkelijk gevonden kan worden op zoekmachines als Google en Bing, krijgt u meer bezoekers op uw website. Om het makkelijker te maken uw website te vinden is het van belang dat u een hoge ranking krijgt in de zoekmachines. Om een hoge ranking te krijgen wordt linkbuilding gebruikt.
Linkbuilding heeft te maken met de links die verwijzen naar uw website, de zogenaamde backlinks. Wij kunnen deze backlinks analyseren en u op deze manier inzicht geven in uw backlink profiel, om vervolgens deze te verbeteren.
Wij kunnen een linkbuilding campagne voor u opzetten en uitvoeren vanaf €300 per maand exclusief BTW.

 

Social media

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van social media. Via deze media wordt uw bedrijf gepromoot en krijgt u meer naamsbekendheid. Wij kunnen uw bedrijf promoten door middel van het plaatsen van berichten op verschillende social media over uw bedrijf en de activiteiten.

 

CONTACT!

Do you want to use our services? Then contact us without obligation! We are happy to help you with setting up a new website or webshop, maintenance and promotion.

 

E-MAIL ADDRESS
 
info@webdesign-studenten.nl
 
PHONE
 
020-894 3813 
 
MAILING ADDRESS
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

VAT # NL135018468B02
Chamber of Commerce # 73810169

 

OFFICE HOURS

 

from Monday till Friday
9:00 AM - 3:00 PM

 

5 + 10 =

Meer informatie