WEBSITE ONDERHOUD

Netzo als uw huis maandelijks een onderhoudsbeurt nodig heeft, heeft uw website er ook een nodig. Het is voor uw webbezoekers heel belangrijk dat uw webstite up-to-date is. Ook voor u als eigenaar is het zeer belagnrijk dat uw website regelmatig onderouden wordt.

Wat houd een website onderhoud in?

  • Zorg ervoor dat u tenmiste 1 keer per maand de afbeeldingen van uw website wijzig. Een terugkerende bezoeker moet zien dat de website inderdaad leeft. Ook moet de look en feel van uw website altijd up-to-date zijn, zodat u bezoekers kunt maken tot klanten en kopers. 
  • Laat de tekst van uw website screenen op taalfoutjes. Als u teveel tegelijkertijd moet doen zult u de foutjes niet merken. Bezoekers hechten veel waarde aan foutloos Nederlands. Laat het dus screenen door een derde. 
  • Als u foto’s upload op de website is het belangrijk dat de kwaliteit van de foto’s goed is. Als u zelf foto’s hebt gemaakt van de producten of andere zaken die belangrijk zijn voor de informatie naar uw klanten toe laat die dan even in Photoshop netjes op maat knippen of retouchen.

 

Met een uurtarief van €20,- ex btw per uur kunnen wij uw website onderhouden. Omdat de routine voor de onderhoudswerkzaamheden van websites en webwinkels al in onz zit kunnen wij binnen een uur al heel veel onderhoudswerkzaamheden afronden.
U bepaalt of u dagelijks, wekelijks of maandelijks de onderhoudswerkzaamheden wilt laten uitvoeren. In een keer kan dat natuurlijk ook.

Sluit nu een onderhoudsabonnement aan en krijg 25% korting en de werkzaamheden worden uitgevoerd tegen het gunstige tarief van €15,- euro ex btw per uur.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
TELEFOON
020-894 3813 
POST ADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
Nederland
BTW # NL135018468B02
KvK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN
van Maandag tot Vrijdag
9:00 – 15:00

15 + 9 =