06 85463975 info@gofke.nl

Wat zijn de hosting vereisten voor een Magento 2 website?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #55317
  Noah
  Deelnemer

  Wat zijn de hosting vereisten voor een Magento 2 website?

  #55375
  Sandra Bakker
  Moderator

  Bij een VPS bent u de enigste gebruiker van de resources van uw hosting. Dit betekend dat u website niet trager word wanneer er veel gebruikers online zijn op de server tijdens piek uren. Uw Ram en Processor zijn alleen ter beschikking van uw site.
  Bij shared hosting maken er meerdere website gebruik van de resources van de server. Dat is net samenwonen in een groot flatgebouw. Wanneer er veel bezoekers binnen komen moet u ook langer op de lift wachten. Bij een VPS heeft u een prive lift.

  Het nadeel van een VPS is dat u een managed VPS moet nemen en die zijn duur. Bij een unmanaged VPS moet u verstand hebben van linux server beheer.

  #55378
  Noor
  Deelnemer

  What is het verschil tussen een VPS en een shared hostingpakket? Wat zijn de voor en nadelen van beide voor de hosting van een Magento 2 webwinkel.

  #55399
  Sandra Bakker
  Moderator

  Magento 2 is een zwaar pakket en heeft een goed hostingpakket nodig met SSH toegang en ram. Veel hosting maatschappijen geven geen SSH toegang tot hun server wat betekent dat u wel Magento 2 kunt installeren maar problemen zal krijgen bij het installeren van Magento 2 extensies zonder SSH.

  Ook het onderhoud

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.