Selecteer een pagina

GRATIS WORDPRESS WEBSITE

U kunt nu gebruik maken van onze nieuwe actie! Klanten die een hosting abonnement afsluiten voor 2 jaar krijgen nu gratis bij hun hosting abonnement een op maat gemaakte WordPress website. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze geweldige actie!

Hoe werkt het?
Bij aankoop van ons WordPress hosting abonnement van €60,00 ex btw per jaar krijgt u nu, wanneer u gelijk voor 2 jaren betaald, gratis een WordPress website ter waarde van €99,99!

Het hosting abonnement
Het basis hosting abonnement is geschikt voor ondernemers die een middelgrote WordPress website willen laten hosten. Wij zullen u helpen bij het aanmaken van maximaal 5 e-mailadressen en het aansluiten van deze e-mailadressen op maximaal 2 Gmail accounts. De schijfruimte en het bandbreedteverbruik wordt gemanaged met een “fair-use” policy.

De gratis WordPress Website
U krijgt met de installatie van ons standaard WordPress website pakket een goede professionele website met een mooi ontwerp. De standaard installatie van WordPress zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van alle basis functies van WordPress op uw website. Bij de installatie van WordPress installeren en configureren wij ook gelijk de belangrijkste plugins voor u.

Na afronding van de installatie van WordPress configureren wij uw website en zullen we gelijk de basis informatie voor u invoeren. Hierbij kunt u denken aan het invoeren van browser titels en meta tags, het aanmaken van projectpagina’s en het uploaden van teksten en foto’s.

Verder installeren wij het premium Divi Theme van Elegant Themes. De installatie van het Divi theme zorgt ervoor dat u tientallen extra functies krijgt op uw WordPress website waarmee u gemakkelijk zelf informatie kunt uploaden naar de websitepagina’s.
U mag bij ons standaard WordPress pakket kiezen uit honderden Divi theme ontwerpopties voor het ontwerp van uw website. Wij passen het ontwerp van het door u gekozen theme helemaal aan aan uw huisstijl.

Website verder uitbreiden?
U kunt de standaard website natuurlijk ook gelijk laten uitbreiden met extra functies of diensten. Hierbij kunt u denken aan het regelmatig laten updaten van plugins en het oplossen van problemen en bugs. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw website een hoge ranking krijgt bij zoekmachines als Google en Bing.

Neem snel vrijblijvend contact met ons op over deze nieuwe actie!

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

4 + 15 =