Magento 2 Webwinkel

PAKKETTEN

Magento 2 Webshop LATEN MAKEN

Profiteer van onze promotie! Nu 50% korting bij aankoop van ons standaard Magento 2-pakket. U betaalt nu slechts € 450,00 excl. BTW voor ons starter Magento 2 webwinkelpakket in plaats van € 900,00 excl. BTW.

Wanneer u een Magento 2 webwinkel bij ons koopt bent u de eigenaar van de webwinkel en zijn er geen terugkerende abonnementskosten voor de bouw van uw winkel!

U kunt het  standaard Magento 2 pakket natuurlijk ook uitbreiden met extra functies en diensten.

Magento 2 Pakketten

 • Saver support

Basic

 • €450 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Luma Theme
 • iDeal installatie

Standard

 • €700 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie

Plus

 • €1200 – excl. BTW
 • Magento 2 installatie
 • Porto theme installatie
 • iDeal installatie

Magento 2 Diensten

Wij helpen u graag bij het beheer, onderhoud en de reparatie van uw Magento 2 webshop. Met ons uurtarief van € 25,- excl. btw kunnen wij voor zeer voordelige tarieven uw Magento 2 taken uitvoeren.

Magento 2 Onderhoud

Het technisch onderhoud van uw Magento 2 website zorgt ervoor dat uw webshop zonder problemen toegankelijk blijft voor uw klanten. Wij kunnen u op uurbasis uren basis of op basis van een onderhoudscontract van dienst zijn bij het technisch onderhoud van uw Magento 2 webshop.

Magento 2 Beheer

Wilt u graag uw productassortiment product assortiment beheren met CSV or XML bestanden? Wij helpen u graag als externe webmaster bij het beheer van de product-, content- en andere informatie van uw Magento 2 webshop.

Magento 2 Reparatie

Wanneer uw Magento 2 webshop problemen heeft kunnen wij deze voor u oplossen. Wanneer u een reparatie contract heeft met ons zijn wij ook beschikbaar in het weekend en feestdagen voor de reparatie van uw webwinkel.

Extensie Installatie

Wij kunnen u helpen met de installatie van additionele extensies in uw Magento 2 webshop. Het uitbreiden van de functies van uw webshop kan een positieve invloed hebben op uw omzet.

Magento 1 updaten naar Magento 2

Heeft u een operationele Magento 1 store die overgezet moet worden naar Magento 2? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de  mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Populaire Magento 2 Extensies

Wij kunnen natuurlijk uw standaard Magento webshop pakket ook verder uitbreiden met extra functies. Hieronder een overzicht van populaire Magento functies/extensies.

MAGENTO 2 WEBSHOP PAKKETTEN

Een overzicht van onze Magento webshop pakketten. Wij kunnen natuurlijk ook opmaat een Magento webshop pakket voor u samenstellen.

Magento 2 groothandel webshop

Vanaf € 800,00 excl. btw goede webshops voor bedrijven die producten als groothandel verkopen.

Magento 2 mode webshop

Vanaf € 600,00 excl. btw mooie stijlvolle Magento webshops voor de online verkoop van mode producten.

Magento 2 mobiele telefonie webshop

Vanaf € 1.000,00 excl. btw professionele webshops voor de verkoop van smartphones, accessoires, tablets, abonnementen en bundels.

Magento 2 computer webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw goede webshops voor de verkoop van computers, laptops, accessoires en onderdelen.

Magento 2 download webshop

Vanaf € 600,00 excl. btw goede Magento webshops voor de verkoop van digitale producten die na de betaling gedownload kunnen worden.

Magento 2 Dropshipping Webshop

Vanaf € 750,00 excl. btw Magento dropshipping webshops met backorder functies voor de doorverkoop van producten.

MAGENTO 2 BLOG

Een overzicht van onze blogartikelen met leuke tips en informatie over WooCommerce, WordPress webshops en de promotie van een WordPress webwinkel.

Top 5 Redenen, Waarom Jij WordPress Moet Gebruiken

Top 5 Redenen, Waarom Jij WordPress Moet Gebruiken

Top 5 redenen, waarom u WordPress moet gebruiken WordPress is een van de populairste Content Management Systemen (CMS) voor de bouw van uw website. Hiermee kunt u eenvoudig een website maken en onderhouden, zonder dat u technische kennis nodig hebt. Waarom WordPress?...

Gebruik WordPress voor jouw bedrijf

Gebruik WordPress voor jouw bedrijf

Gebruik WordPress voor jouw business Start u een nieuwe business en wilt u weten via welke kanalen uw klanten goed bereikbaar zijn? Tegenwoordig is online marketing heel populair. Maar heeft u wel de juiste website en is het eentje die makkelijk op te bouwen en te...

5 tips om te bloggen als een pro

5 tips om te bloggen als een pro

5 Tips om te bloggen als een proEen blog is een soort online, openbaar dagboek waar de schrijver de lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt. Er zijn weblogs over honderden verschillende onderwerpen te vinden, elke blogger bepaalt zelf waar hij of zij graag...

Waarom je je WordPress website altijd moet updaten

Waarom je je WordPress website altijd moet updaten

Waarom u uw WordPress website altijd moet updaten Als u in het bezit bent van een WordPress website, kunt u de themes, plugins en uw website zelf updaten. Het updaten kan soms een vervelend klusje zijn om aan te beginnen. Het updaten van uw website is heel belangrijk...

Social Media helpt met SEO

Social Media helpt met SEO

Social Media helpt met SEO Social Media helpt met SEO Weet u wat u moet doen om weblezers te lokken? Inderdaad, goede contents schrijven! Maar hoe zorgt u ervoor dat u überhaupt te vinden bent in Google? Link building is allang uit de mode en het is niet de favoriet...

20 WordPress Webshop Voorbeelden

20 WordPress Webshop Voorbeelden

20 Voorbeelden van mooie WordPress webshops Dit is onze derde blogartikel met voorbeelden van Divi theme WooCommerce WordPress webshops. Wat WordPress zo handig maakt voor de bouw van websites, is dat programmeurs heel snel hiermee een website of webshop kunnen...

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA – Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

10 + 9 =