INTERNET PROMOTIE

Online promotie voor uw website


Om online uw producten te kunnen verkopen, moet u bezoekers op uw website krijgen. Hierbij geldt, hoe meer hoe beter! Sommige mensen vinden vanzelf de weg naar uw website, maar de meeste mensen hebben toch een duwtje in de goede richting nodig.

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers op uw website te krijgen. Wij kunnen u hierbij helpen. Hieronder leest u op welke manieren wij uw website kunnen promoten.

Advertenties plaatsen

In Nederland bestaan meer dan honderd websites, zoals Marktplaats, waar u gratis een advertentie kunt plaatsen om zo uw website met uw producten of diensten te promoten. Deze advertenties blijven vaak maanden staan. Dit is een manier waarmee u met gemak extra bezoekers uw website zullen bezoeken.

Wanneer u weinig tijd heeft om zelf op verschillende sites uw advertenties te plaatsen en de acties die u aanbiedt up-to-date te houden, dan kunnen wij dit voor u doen. Voor €1,- per advertentie plaatsen wij uw advertenties.

Linkbuilding

Wanneer uw website gemakkelijk gevonden kan worden op zoekmachines als Google en Bing, krijgt u meer bezoekers op uw website. Meer bezoekers betekent meer potentiële klanten! Om het makkelijker te maken voor potentiële klanten om uw website te vinden is het van belang dat u een hoge ranking krijgt in de zoekmachines. Linkbuilding is een manier om een hoge ranking te krijgen bij dergelijke online zoekmachines.

Linkbuilding berust op links die verwijzen naar uw website, de zogenaamde backlinks. Wij analyseren backlinks en wij geven u inzicht in uw backlink profiel. Vervolgens zullen wij de backlinks aanpassen en verbeteren voor een goede linkbuilding. .

Wij kunnen een linkbuilding campagne voor u opzetten en uitvoeren vanaf €300 per maand exclusief btw.

Social media

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van social media. Bijna iedereen heeft wel een Facebook account, zit op Instagram of maakt gebruik van Twitter. Wij promoten uw bedrijf en creëren meer naamsbekendheid voor u en uw bedrijf via verschillende populaire social media sites. Wij plaatsen berichten over uw bedrijf en de activiteiten op verschillende social media en in groepen die passen bij uw branch en doelgroep. Hierdoor krijgt u extra bezoekers op uw website.

Forums

Voor €15,- ex btw per uur kunnen wij voor u in Nederlandse forum websites vragen beantwoorden die betrekking hebben op uw diensten en producten. Op deze manier zullen mensen de weg naar uw website vinden. Veel forum websites staan ook toe dat uw linkje op hun website wordt geplaatst. Dit is ook goed voor de linkbuilding.

De online promotie van uw webwinkel of website hoeft niet duur te zijn. Met een kleine investering kunnen wij al veel bereiken. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden die wij bieden voor promotie van uw website, kunt u ons mailen op info@webdesign-studenten.nl of bellen op 020 894 6211.

 

CONTACT!

Do you want to use our services? Then contact us without obligation! We are happy to help you with setting up a new website or webshop, maintenance and promotion.

 

E-MAIL ADDRESS
 
info@webdesign-studenten.nl
 
PHONE
 
020-894 3813 
 
MAILING ADDRESS
 
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

VAT # NL135018468B02
Chamber of Commerce # 73810169

 

OFFICE HOURS

 

from Monday till Friday
9:00 AM - 3:00 PM

 

11 + 10 =

Meer informatie